FLAŞ HABER

G. Saray ile Beşiktaş o futbolcu için kapıştı

21 Temmuz 2015 Salı 11:07

Tolgay’ın sakatlığı sonrasında orta sahasını güçlendirmek için kolları sıvayan Kara Kartal, Cimbom’un da gündeminde yer alan yıldız futbolcuya kancayı attı.

G. Saray ile Beşiktaş o futbolcu için kapıştı
Quaresma ve Rhodolfo'yu İstanbul'a getirmeye hazırlanan, Mario Gomez'le de prensip anlaşmasına varan Beşiktaş, Tolgay Arslan'ın sakatlığı sonrasında orta sahadaki alternatifleri değerlendirmeye başlamıştı.
Gurbetçi futbolcunun 6 ay sahalardan uzak kalacak olması sebebiyle bu bölgeye takviye yapma kararı alan Kara Kartallar'a menajerler önemli isimleri önerdiler.
Ancak teknik direktör Şenol Güneş, Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Gökhan İnler'i kadrosunda görmek istediğini dile getirdi.

ARADAKİ FARK ÇOK KÜÇÜK
Güneş'in Gökhan İnler'i istemesiyle birlikte, Mario Gomez'den sonra ikinci kez Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Napoli'nin yeni hocası Sarri'nin 'gönderilebilir' raporu verdiği Gökhan için pazarlıklar başladı. İtalyan ekibi Beşiktaş'tan 3 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. Yönetim ise yıllık 2 milyon Euro isteyen 31 yaşındaki tecrübeli oyuncuyu 1.5 milyon Euro'ya ikna etmeye çalışıyor. İki taraf arasındaki pazarlıkların tüm hızıyla devam ettiği öğrenildi.
ORMAN ÇOK İSTİYOR
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman geçen sezon da Gökhan'ı çok istemişti. Ancak o dönemde farklı alternatifler üzerinde duran siyah-beyazlılar, Gökhan'ı alamamıştı. Ayrıca o günlerde gurbetçi oyuncunun kulübü Napoli de bu transfere onay vermemişti. Beşiktaş da maliyeti daha uygun olan Tolgay Arslan'a yönelmiş ve genç futbolcuyu transfer etmişti.
ÇOCUKKEN BEŞİKTAŞLIYDI
Kara Kartal'ın kadrosuna katmak için büyük çaba harcadığı Gökhan İnler, geçtiğimiz yıl yaptığı bir röportajda çocukken Beşiktaş'ı desteklediğini açıklamıştı. Ayrıca Gökhan'ın Beşiktaş'ın 2000 yılındaki Almanya kampını ziyaret ettiğinde o dönemin sembol isimleri Pascal Nouma ve Ahmet Dursun'la çektirdiği fotoğraflar internette dolaşıyor.(

Yorum Gönder