FLAŞ HABER

Futbolun efendisi anılacak!

12 Ağustos 2015 Çarşamba 11:05

Vefatının birinci yılında Süleyman Seba'ya yarın Anma Etkinliği yapılacak.

Futbolun efendisi anılacak!
 Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı merhum Süleyman Seba'yı vefatının birinci yıldönümünde, 13 Ağustos Perşembe günü düzenlenecek etkinliklerle anılacak. 
 
Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, anma programının Süleyman Seba Caddesi'ndeki, Şairler Parkı Süleyman Seba heykeli  önünde anı defterinin açılmasıyla başlayacağı bildirildi. Program kapsamında Seba'nın Feriköy Mezarlığı'ndaki kabri başında  anılacağını da belirtilirken, ardından Fulya Kültür Merkezi'nde Seba'nın  yaşam öyküsünü anlatan belgeselin gösteriminin yapılacağı belirtildi.
 
Bu arada siyah-beyazlı kulüp ve Beşiktaş Belediyesi işbirliği ile Süleyman Seba Caddesi üzerinde kurulacak olan standlarda, Süleyman Seba'yı  anlatan fotoğraf sergisinin katılımcılar tarafından gezilip anı defterinin  imzalanabileceği ifade edildi. 
 
SÜLEYMAN SEBA'YI ANMA PROGRAMI:
 
09.00 Süleyman Seba Caddesi, Şairler Parkı Süleyman Seba heykeli önünde anı defterinin açılması...
 
10.00 Başkan Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin, Seba heykeli önünde saygı duruşu ve anı defterinin imzalanması...
 
10.45 Beşiktaş JK kulüp binası önünden, Kartallar Beşiktaş Motosiklet Kulübü Derneği üyelerinin motosikletleri eşliğinde, otobüslerle Süleyman Seba'nın Feriköy Mezarlığı'ndaki kabrine hareket edilecek.
 
11.00-11.30 Feriköy Mezarlığı'nda Süleyman Seba'nın kabri başında anma töreni...
 
14.00 Beşiktaş sporcularının Şairler Parkı'ndaki anı defterini imzalaması..
 
17.15 Vişnezade Camii'nde İkindi namazını müteakiben Süleyman Seba için mevlit ve hatim duasının okunması...
 
18.30 Vişnezade Camii'nden otobüslerle hareket edilerek, Fulya Süleyman Seba Kompleksi içinde bulunan, Beşiktaş Belediyesi Fulya Kültür Merkezi'ndeki anma törenine katılım.
 
19.30 Fulya Kültür Merkezi'nde anma töreni, Süleyman Seba'nın yaşam öyküsünü anlatan belgeselin gösterimi ve hayatının farklı dönemlerine tanıklık eden dostlarının anma konuşmaları...
 
Beşiktaş Kulübü ve Beşiktaş Belediyesi işbirliği ile Süleyman Seba Caddesi üzerinde kurulacak olan standlarda, Süleyman Seba'yı anlatan fotoğraf sergisini katılımcılar gün içerisinde gezebilecek ve anı defterini imzalayabilecektir.

Yorum Gönder