FLAŞ HABER

FLAŞ!Tarihe geçen hoca!

09 Ağustos 2015 Pazar 00:40

TFF Süper Kupa finalinde Galatasaray ile Bursaspor Ankara'da karşı karşıya geldi.

FLAŞ!Tarihe geçen hoca!
Ankara’da, Türkiye Kupası finalisti Bursa karşısında maçın başında Muslera’nın kurtarışlarıyla ayakta kalan Cimbom, 21’de Yasin’le öne geçti. 88’de E.Çolak atılınca 10 kişi kalsa da skoru koruyan Cimbom, Türkiye’de tüm kupaları en fazla kazanan takım oldu
 
G.SARAY sezonu kupayla açmayı başardı hem de Süper Kupa’yla. Bu başarı tabii ki sahada ter döken G.Saray’lı oyuncuların.. Ama Hamza Hamzaoğlu’ndan bahsetmezsek olmaz!
 
SADECE bundan 9 ay önceye gittiğimizde, herkesin ümidini kaybettiği G.Saray’ın başına gelen Hamzaoğlu sezonu şampiyonlukla tamamladı ve 4. Yıldızı armanın üstüne koydurdu. Hem de hiç transfer yapmadan, yetmedi Türkiye Kupası ile tamamladı sezonu. Buna rağmen yaptığı, yapmadığı transferlerle çok eleştirildi. Ama Hamza hoca bildiği yoldan şaşmadı ve 9 ayda G.Saray’a üçüncü kupasını da aldırdı. Ayrıca bir sezonda bu üç kupaya birden ulaşan tek teknik adam olmayı da başardı.
4. Dakikada Ozan’ın vuruşu direkten döndü. 20’de Sneijder’in volesini Mert müthiş çıkardı. Bu pozisyonun bir dakika sonrasında Yasin şapkadan tavşan çıkardı. Ceza sahasının hemen önünde iki kişiyi geçip şutunu çıkardı. Yerden de seken top ağlara gitti: 1-0.  
 
EMRE NE YAPTI!
 
İKİNCİ yarı yeşil-beyazlıların beraberlik şansını kendini Ozan’ın topuna siper eden Hakan Balta engelledi. 88’de ise kırmızı kart gören Emre takımını on kişi bıraksa da skor değişmedi ve G.Saray kupaya uzandı.
 
22 yıl sonra gelen üçleme
 
BURSA’YI devirip Süper Kupa’yı 14. kez müzesine götüren G.Saray, hem lig hem Türkiye Kupası’nın ardından burada da zafere ulaşmayı 22 yıl aradan sonra başardı. Aslan en son 1992-93 sezonunda lig, Türkiye Kupası ve o zamanki adıyla Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı müzesine götürmüştü. Cimbom ayrıca Trabzon’la (1976-77) birlikte bunu başaran 2 takımdan biri.
 
Hamzaoğlu tarihe geçti
 
GEÇTİĞİMİZ sezonu Süper Lig ve Türkiye Kupası zaferleri ile kapatan Hamza Hamzaoğlu, yeni sezonu da zaferle açarken kulübün de tarihine geçti. Hamzaoğlu lig, Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa (Cumhurbaşkanlığı Kupası) zaferlerine üst üste ulaşan ilk G.Saray teknik direktörü oldu.

Yorum Gönder