FLAŞ HABER

FLAŞ! Vitor Pereira iddalı ama....

30 Temmuz 2015 Perşembe 13:23

Vitor Pereira rövanş için hem temkinli konuştu hem de söz verdi. Portekizli teknik adam, "Sihirbaz değilim. Ama kişilikli oynayacağımıza söz verebilirim" dedi.

FLAŞ! Vitor Pereira iddalı ama....
 Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk ile oynanacak rövanş öncesinde hem iddialı hem de temkinli konuştu. Portekizli çalıştırıcı, rövanş için kimseye galibiyet sözü veremeyeceğini belirterek, “Ben sihirbaz değilim, geleceği de göremem. Biz yeni bir takımız, henüz 3 hafta gibi kısa bir süredir birlikte çalışıyoruz” diye konuştu.
“GALİBİYET SÖZÜ VEREMEM”
SHAKHTAR Donetsk gibi uzun yıllardır birlikte oynayan futbolculardan kurulu, organize bir takıma karşı başa baş mücadele ettiklerini anlatan Pereira, “Doğruyu söylemek gerekir90 dakika boyunca rakibin maç ritmi bizde yoktu. Rövanş için kimseye galibiyet sözü veremem, ben sihirbaz değilim, geleceği de göremem. Ama rövanş maçında cesur olacağız” yorumunu yaptı
“ZOR MAÇ BİZİ BEKLİYOR”
TAKIM olarak sahaya kişiliklerini yansıtacaklarına dikkat çeken Portekizli teknik adam “Benim emin olduğum tek nokta cesaretli, organize olmuş kaliteli bir takım oluşturacağız. Bunun sözünü verebilirim. Çok zor bir maç bizi bekliyor. Biz bu taraftarları mutlu edecek bir skor almak için mücadele edeceğiz, cesur bir şekilde sahaya çıkacağız” dedi.

Yorum Gönder