FLAŞ HABER

FLAŞ! Japon Reyiz geliyor.....

30 Temmuz 2015 Perşembe 13:31

Japon Reyiz!30 Temmuz 2015 tarihinde güncellendi. Galatasaray, sağ beke ınter’in Sabri’sini getiriyor. mavi-siyahlı ekipte 55 numaralı formayı terleten Yuto Nagatomo için teklif sunulacak. Japon yıldız da sarı-kırmızılılara sıcak bakıyor.

FLAŞ!  Japon Reyiz geliyor.....
 Cimbom, Nice ile oynanan hazırlıkmaçını 4-0 kaybetti. Karşılaşmanın yıldızı ise Sabri Sarıoğlu’ydu. Sabri’nin savunduğu sağ kanat otobana döndü. Nice forvetleri golleri kaçırınca bizzat devreye giren tecrübeli oyuncu iki penaltı yaptırarak Fransızlar’a 2 gol kazandırdı. Birçok pozisyonu eli belinde izleyen Sabri ve ondan beter yedeği Tarık Çamdal ile koca bir sezonun geçmeyeceğini nihayet teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da gördü. Daha önce Uruguaylı sağ bek Maxi Pereira için “Sabri’den ne fazlası var? Bize lazım değil” diyen Hamzaoğlu, yönetimden bu bölgeye transfer istedi.
ANCAK bonservisi elinde olan Pereira çoktan elden kaçtı. Yıldız isim Porto’ya transfer oldu. Galatasaray’ın elinde en ciddi aday olarak Yuto Nagatomo kaldı. Inter, senelerdir Sabri gibi 55 numaralı formayı terleten Nagatomo’yu artık göndermek istiyor. Bu futbolcunun Felipe Melo ile takas edilebileceği belirtiliyordu. Bu ihtimal halamasadamı bilinmiyor ancak Galatasaray, Japon savunmacı için teklif sunmaya hazırlanıyor. Nagatomo’nunmenajeri Roberto Tukuda da “Türkiye gitmek isteyeceğimiz bir yer” diyerek bu transfere sıcak baktıklarını doğruluyor.

Yorum Gönder