FLAŞ HABER

FLAŞ! Galatasaray'a bomba teklif!

13 Mayıs 2014 Salı 09:46

FLAŞ! Galatasaray'a bomba teklif! Avrupa onu istiyor... Gözler onun üstünde... Yeni sezonun takımını kurmak için çalışmalara başlayan Galatasaray'da takımın yıldızı Wesley Sneijder için flaş bir teklif yapıldı.

FLAŞ! Galatasaray'a bomba teklif!
Galatasaray adına 2013-2014 sezonuna performansıyla damga vuran Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, takımdan ayrılabilir. Öyle ki yıldız futbolcunun gösterdiği performans Avrupa'nın devlerini harekete geçirdi ve sarı kırmızılıların kapısı Sneijder için şimdiden çalındı.

İngilizler peşini bırakmıyor

Bir orta saha oyuncusu olmasına rağmen bu sezon Galatasaray formasıyla 17 gol atan ve 8 asist yapan Wesley Sneijder , taliplilerini her geçen gün arttırıyor. Son olarak İngiliz takımlarından Tottenham Hotspur'un talip olduğu oyuncu için İngiliz devi Manchester United'ın Galatasaray'a resmi teklif yaptığı iddia edildi. İngiliz basınında ve Hollanda basınında çıkan haberlere göre Van Gaal'ın Manchester United'la anlaşmasının ardından detaylı bir transfer listesini yönetime ilettiği ve o listede Wesley Sneijder'in de isminin olduğu aktarıldı.

15 milyon Euro!

Galatasaray'ın Sneijder için gelen 15 milyon Euro'dan aşağı tüm teklifleri reddedeceği belirtilirken 15 ve üstü rakamlara evet diyeceği aktarılıyor. İngiliz basınında çıkan haberlerde de Manchester United'ın yaptığı teklifin 12-15 milyon Euro olabileceği iddia edilirken devre arasından beri İngiliz kulübünün Hollandalı oyuncuyla ilgilendiği belirtildi.

Sneijder: Burada mutluyum

Trabzon maçından sonra transferine dair açıklamalarda bulunan Wesley Sneijder, Transfer sezonu açıldığı zaman otomatikman teklifler geleceğini dile getirirken "Ben burada olmaktan çok mutluyum. Uzun yıllar burada hizmet etmek istiyorum" diye konuşmuştu.

Galatasaray yönetiminin iyi bir teklif gelmesi durumunda bırakmaya yanaşabileceği yıldız Hollandalı'nın sarı kırmızılılarla iki yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Yorum Gönder