FLAŞ HABER

FLAŞ! Dostluk kazansın!

06 Ağustos 2015 Perşembe 22:03

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa finalinde dostluk ve fair-play'in ön planda olacağına inandığını söyledi.

FLAŞ! Dostluk kazansın!
 TFF Süper Kupa finalinde 8 Ağustos Cumartesi günü Galatasaray ile karşılaşacak olan Bursaspor’un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, özel olarak hazırlanan maç kitapçığına açıklamalarda bulundu.
Zorlu mücadelenin kendileri açısından çok önemli olduğunu belirten Sağlam “Tarihi bir başarı olan lig şampiyonluğu sevincini 2010 yılında yaşadığımız Bursaspor Kulübü’nde, yeni bir heyecan ve yeni bir hedefle daha karşı karşıyayız” ifadelerini kullandı.
 
Bursaspor’un tarihinde ikinci kez TFF Süper Kupa maçına çıkacağını hatırlatan Sağlam, şunları kaydetti:
“Dostluk ve fair-play anlayışının ön planda olacağına, sahada skordan çok futbolun güzelliklerinin konuşulacağına olan inancım tamdır. Büyük Bursaspor taraftarının da müzemizde yer almasını çok istediği bu kupa için bizleri Ankara’da yalnız bırakmayacaklarından ve 90 dakika boyunca takımlarını centilmence destekleyeceklerinden eminim. Bu karşılaşmayı kazanmak, 2015-2016 futbol sezonu öncesinde bizi ve camiamıza moral ve güven olarak çok şey katacaktır.”

Yorum Gönder