FLAŞ HABER

Flaş ! Beşiktaş'tan 3 süper transfer !

19 Temmuz 2015 Pazar 10:59

Beşiktaş’ta beklenen transferler sonunda gerçekleşiyor. Quaresma’nın işini bitiren siyah beyazlılar, Mario Gomez’le de el sıkıştı. Savunma için Rhodolfo’yla da kesin anlaşma sağlandı.

Flaş ! Beşiktaş'tan 3 süper transfer !
 MARIO GOMEZ
BEŞİKTAŞ, Türkiye’yi ayağa kaldıracak bir golcüyü Türkiye’ye getiriyor… almanya’nın son yıllarda yetiştirdiği en önemli forvet oyuncularından Mario Gomez, Kartal oluyor. Ekonomik kriz yaşayan Fiorentina’dan ayrılmayı kafasına koyan 30 yaşındaki futbolcunun transferinde sona gelindi. Fiorentina’yla 5 milyon Euro bonserviste anlaşma sağlandı. Gomez’le de 2 milyon Euro imza parası, 3 milyon Euro da senelik olmak üzere 2+1 yıllık sözleşmede el sıkışıldı. Başarılı oyuncunun salı ya da çarşamba günü Türkiye’ye geleceği, sağlık kontrolünden geçtikten sonra kampa katılacağı ifade edildi.
RICARDO QUARESMA
İlk Beşiktaş macerası iniş-çıkışlarla dolu Portekizli futbolcu bir kez daha siyah-beyazlı formayı giymeye hazırlanıyor. Fikret Orman’ın, “ayrılık kararı ne kadar doğruysa, geri dönmesi o kadar mantıklı” dediği Portekizli 7 numaranın bugün İstanbul’da olacağı konuşuluyor. Porto’yla 1.2 milyon Euro bonservis bedeli konusunda el sıkışan Beşiktaş, Quaresma’ya da senelik 1.3 milyon Euro ödemeyi planlıyor. Sağlık kontrollerinin ardından Q7’nin almanya kampında takıma katılması bekleniyor.
RHODOLFO
SİVOK’la yolları ayıran, Atınç’ı da Red Bull Leipzig’e gönderen Beşiktaş savunmasını güçlendirmek için uzun süredir arayışlar içerisindeydi. Hem teknik direktör Şenol Güneş, hem de yönetim stoper transferine öncelik vermesine rağmen hocanın kararsız kalması sebebiyle savunmaya takviye gecikmişti. Sonunda Şenol Güneş kararını verdi ve Rhodolfo’nun gelmesini istedi. 2 milyon Euro bonservis bedeli ve yıllık 1.2 milyon Euro karşılığında Rhodolfo’nun Beşiktaş’a transferi gerçekleşti. Sambacı’nın kısa süre içerisinde Türkiye’ye gelmesi ve takıma katılması bekleniyor.

Yorum Gönder