FLAŞ HABER

Fırtına Esmeye Devam Ediyor!

29 Eylül 2013 Pazar 17:53

Trabzonspor konuk ettiği Torku Konyaspor'u ikinci yarıda bulduğu iki golle geçti ve maç 2-0 sona erdi.

Fırtına Esmeye Devam Ediyor!
Trabzonspor konuk ettiği Torku Konyaspor'u ikinci yarıda bulduğu iki golle geçti ve maç 2-0 sona erdi.

 Avrupa Lig'inde çok başarılı bir performans gösteren Trabzonspor ligde de iyi gidişatını sürdürüyor. 6. Haftada Konyaspor'u konuk eden bordo mavililer rakibini ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı ve zirveye bir adım daha yaklaştı.
Maçın ilk yarısında Trabzonspor organize olmakta zorlanırken, Konyaspor sagunmada başarılı bir görüntü verdi ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci, yarıda ise Trabzonspor baskısını artırdı ve aradığı golü de duran top sonrasında Mustafa Yumlu ile buldu. Golden sonra da maçtaki kontrol Trabzonspor'un elindeydi ve bordo mavililer 71. dakikada Florent Malouda'nın golüyle farkı ikiye çıkarttı.

Maçın kalan dakikalarında da maçın hakimiyeti Trabzonspor'da bulurken, bordo mavililer müsabakayı 2-0 kazanmayı başardı.

Trabzonspor bu galibiyetin ardından puanını 12'ye yükseltirken, Konyaspor 6 puanda kaldı.

Trabzonspor 2 - Torku Konyaspor: 0 

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Özgür Yankaya, Nihat Mızrak, Cemal Bingül

Trabzonspor:  Onur Recep Kıvrak, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Olcan Adın, Aykut Akgün, Zokora, Yusuf Erdoğan, Adrian, Malouda, Henrique

Torku Konyaspor: Itandje, Ali Turan, Kokalovic, Selim Ay, Ergün Teber, İshak Çakmak, Ali Çamdalı, Recep Aydın, Erdal Kılıçarslan, Djalma, N'douassel

Goller: Dk. 56 ve 71 Mustafa Yumlu (Trabzonspor)

Yorum Gönder