FLAŞ HABER

Finalin adı: Real Madrid - Atletico Madrid

05 Mayıs 2016 Perşembe 00:34

Finalin adı: Real Madrid - Atletico Madrid.. Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci karşılaşmasında Real Madrid, konuk ettiği Manchester City'yi 1-0 mağlup etti ve finalde Atletico'nun rakibi oldu.

Finalin adı: Real Madrid - Atletico Madrid
İspanya'nın iki devi Şampiyonlar Ligi'nde finalde karşılaşacak. İlk maçta İngiltere'de 0-0 berabere kaldığı Manchester City'yi Fernando'nun kendi kalesine attığı golle 1-0 mağlup eden Real Madrid, finalde ezeli rakibi Atletico Madrid'in rakibi oldu.

BALE VURDU GOL FERNANDO'YA YAZILDI


Karşılaşmanın ilk yarısı az pozisyonlu ve düşük tempolu geçti. Zidane'ın öğrencileri bu 45 dakikalık sürede Manchester City'ye nefes aldırmadı. 20. dakikada ise skoru değiştiren gol geldi. Sağ kanattan gelişen atakta Carvajal, ceza sahası içindeki Bale'a topu ortaladı. Bu ortaya Galli oyuncu iyi bir vuruş yaptı, top Fernando'ya da çarpıp ağlarla buluştu. Gol Fernando'ya yazıldı.

CITY SALDIRDI AMA OLMADI

İngiliz Devi, son 10 dakikada varıyla yoğuyla saldırdı ancak Real Madrid savunması iyi kapandı ve rakibine fırsat vermedi. Manchester City, rakibine boyun eğdi ve final şansını tepti. Tarihinde ilk defa adını yarı finale yazdırmayı başaran İngiliz Devi, finalin kapısından döndü.

Bu sonuçla Real Madrid adını bir kez daha finale yazdırmış oldu. Real, ezeli rakibi Atletico Madrid ile bir kez daha Şampiyonlar Ligi Finali'nde eşleşmiş oldu. 2013-14 sezonunda oynanan finalde Madrid'in Beyaz temsilcisi 90+3'te bulduğu golle maçı uzatmalara götürmeyi başarmış ve ekstra sürede 3 gol daha bularak finali 4-1 kazanmıştı.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder