FLAŞ HABER

Fikret Orman rotayı çizdi

01 Eylül 2015 Salı 13:01

Orman rotayı çizdi.. Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, "Hedefimiz, ligde şampiyonluk ve Avrupa'da kupa kaldırmak" dedi.

Fikret Orman rotayı çizdi
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper  Lig'de şampiyonluk, Avrupa arenasında da kupa kazanmayı hedeflediklerini söyledi.
 
Orman, Beşiktaş Dergisi'nin Eylül ayı sayısında yer alan yazısında,  Süper Lig'e bol gollü ve keyif veren bir futbolla başladıklarını anlatarak,  "Ardından oynadığımız Trabzonspor maçında ise istediğimiz galibiyeti alamadık.  Ancak ligin uzun bir maraton olduğunu unutmamalıyız. Başarıya ulaşmak için daha önümüzde uzun bir yol var. Bunun bilincinde olarak hareket etmeli ve sabırlı  olmalıyız" ifadelerini kullandı.
 
Siyah-beyazlı taraftarlardan sezon başında ilan edilen şampiyonluklar  ile maç sonucuna göre oluşturulan algı çabalarına itibar etmemelerini isteyen  Orman, şunları kaydetti: "Sadece bugünü düşünerek değil, geleceğe odaklanarak yaptığımız yoğun  çalışmaların neticesinde bir araya getirdiğimiz kadromuz ilerleyen haftalarda  uyum sürecini tamamlayacak, performansını çok daha üst noktalara taşıyacaktır.  Hedefimiz, ligde şampiyonluk ve Avrupa'da kupa kaldırmak. Vodafone Arena'nın  tamamlanmasıyla ve sizlerin desteğiyle bu başarılar camiamıza hiç uzak değil.  Ancak sevgili Beşiktaşlılar, mabedimize kavuşana kadar, takımımız nerede mücadele  ederse etsin desteğinizi esirgememeniz, futbolcularımızın gücüne güç katmanız  bizim için çok önemli."
 
Beşiktaş'ın amatör branşlar ve altyapılarda elde ettiği başarılara da  değinen Fikret Orman, lisanslı ürünlere gösterdikleri ilgi nedeniyle  siyah-beyazlı taraftarlara teşekkür ederek, "Taraftarlarımızın Kartal Yuvası'na  gösterdiği bu ilgiyi kombine kartlarımıza da göstermelerini, bu sayede Vodafone  Arena'ya herkesin bir tuğla koymasını, hepimizin hayallerini süsleyen stadımızı  bir an önce bitirmeyi arzu ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder