FLAŞ HABER

Fenerbahçe'yi reddeden süper Brezilyalı!

01 Eylül 2015 Salı 00:38

Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan ve menajeri aracılığıyla teklif yaptığı Brezilyalı 19 yaşındaki forvet Gabriel Barbosa, kendi facebook sayfasından bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe'yi reddeden süper Brezilyalı!
 Portekizce ve İngilizce yayımladığı mesajın başlığı ise Türkçe şekilde "Teşekkür ederim" oldu.
 
Brezilya'nın Santos takımın formasını giyen genç yıldız adayı Sarı-Lacivertli takımın teklifini reddettiğini belirtirken, Santos'ta daha uzun yıllar forma giymek istediğini söyledi.
 
Gabriel Barbosa'nın facebook üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:
 
"Teşekkür ederim!! ". 
 
Son birkaç gündür hakkımda çıkan transfer haberlerini okuyorum. Bugün de bu konudaki son kararımı sizlerle paylaşmak istedim. Bu haftasonu menajerim, benimle ve ailemle buluşarak Fenerbahçe'nin teklifini iletti. Bir profesyonel olarak bu teklif beni değerli hissettirdi. Hele ki teklifi yapan, Alex, Roberto Carlos, Deivid ve teknik direktör olarak Zico'nun büyük başarılar kazandığı Fenerbahçe olunca bu teklif beni daha da heyecanlandırdı.
 
Özellikle sosyal medyadan bana destek ve moral veren Türk taraftarlara teşekkür ediyorum. Ancak 19 yaşındaki biri olarak, Santos'taki görevimin tam olarak bitmediğini düşünüyorum. Burada çok şey öğrendim ve kulüpte kalıp bu harika taraftarın desteğini alarak kendimi ödüllendirmek istiyorum. Menajerime de söylediğim gibi ben Santos'ta kalıp, kupalar kazanıp, tarih yazmak ve Brezilya Milli Takımına seçilmek istiyorum.  
Teşekkür ederim 

Yorum Gönder