FLAŞ HABER

Fenerbahçe'ye kötü haber!

03 Ağustos 2014 Pazar 10:42

Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonuyla Roma'ya kiraladığı Salih Uçan, İtalya'ya gider gitmez kendisini kabul ettirdi. Roma, genç yıldızı kolay kolay geri yollamaz.

Fenerbahçe'ye kötü haber!
 SALİH ROMALILAR İÇİN BİR TUTKU HALİNE GELDİ

Gidecek mi, gitmeyecek mi... Salih Uçan Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?.. Roma'ya mı yoksa başka takıma mı gidecek?.. İşte tüm bu sorular, bir süre önce yanıtını buldu ve genç yıldız, 2 yıllık süre için İtalyan devine kiralandı... Bundan sora da akıllardaki soru, "Salih orada ne yapacak? başarılı olabilecek mi?" yönündeydi. Ve sonunda Salih, Roma ile idmanlara çıkmaya başladı. Ardından da hazırlık maçlarına. Tüm merak konusu sorular da bir bir yerini 'hayranlığa' ve 'Salih sevgisi'ne bırakmaya başladı. Romalılar için Salih bir 'tutku' olup çıktı. Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia, önce tedirgindi ama sonra Salih'i takımda tutup kullanmaya karar verdi. Bu sezon uygulayacağı sistemde Salih'i de kullanmayı aklına koymuş durumda. Yöneticiler de Salih'in stili ve tekniğine övgüler yardırıyor. Zayıf buldukları fiziksel yönünü de güçlendirmeye çalışıyorlar. Başta kaptan Totti, kendisine benzetilen yıldıza kol kanat gererken, De Rossi ve diğerleri de Salih'e hep destek oluyor.

İKİ SENE BEKLEMEDEN BONSERVİSİNİ ALACAKLAR

Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia, genç yıldız Salih Uçan'ı en yakından ve de en dikkatle izleyen isim. Garcia'nın, hazırlık döneminde bile Salih'in sergilediği futboldan çok etkilendiği ve memnun kaldığı belirtildi. Bu nedenle de Rudi Garcia, Türk yıldızın iki senelik 'kiralık' süresinin dolmasını beklemeden, bonservisinin bir an evvel alınması için yönetime yoğun şekilde baskı yapacağı öğrenildi.

İTALYANCA ÖĞRENMESİ İSTENİYOR

Roma yönetimi, Salih'in İngilizce konuşması değil, bir an önce İtalyanca öğrenmesi için düğmeye bastı. Kaptanlar Totti ve De Rossi başta olmak üzere, yerli oyuncuların başka lisan bilmemesi nedeniyle Türk yıldızın İtalyanca'yı hemen sökmesi için çalışma başlatıldı. Sezon başı Roma'dan ayrılan ABD'li Michael Bradley bile İtalyanca öğrenmişti. Bu nedenle Salih'e bir öğretmen bulundu ve derslere başlatıldı.

Yorum Gönder