FLAŞ HABER

Fenerbahçe'ye dört golcü, dört dert!

01 Mart 2015 Pazar 00:19

Fenerbahçe'ye dört golcü, dört dert! Fenerbahçe’nin dört önemli hücum oyuncusu, geçen sezon gösterdikleri performansın bir hayli arkasında kaldı

Fenerbahçe'ye dört golcü, dört dert!
Fenerbahçe’nin dört önemli hücum oyuncusu Emenike, Sow, Kuyt ve Webo geçen sezon takımları adına toplam 46 gol atmış ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuşlardı. Bu sezon ise bu dörtlü istediği gol sayılarına ulaşamadı. Dört oyuncu da geçen sezon Süper Lig’in 22.haftasında kaydettiği gol sayısına ulaşamadı. Geçen sezon 22.haftada 32 gol bulan dörtlü, bu sezon aynı dönemde 23 gol atabildi.



34'DE SADECE 2...

Fenerbahçe Süper Lig’in son 2 haftasında rakip kaleye 34 şut çekerken 9 tanesinde isabet sağladı ve sadece 2 gol bulabildi. Fenerbahçe %6 başarı oranı ile oynarken gollerini orta saha oyuncusu Meireles ve savunma oyuncusu Egemen kaydetti.

EGEMEN YİNE KONYA'YA ATTI!

Egemen Korkmaz 1-1 berabere biten T.Konyaspor maçında takımının tek golünü attı. Egemen Korkmaz Süper Lig’de en son yine T.Konyaspor’a karşı 27.01.2014 tarihinde atmıştı. Egemen Korkmaz bu sezon resmi maçlarda ilk kez gol buldu.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder