FLAŞ HABER

Fenerbahçe'mi Beşiktaş'mı?

09 Ağustos 2015 Pazar 11:17

Beşiktaş ve Fenerbahçe, Bursaspor'un genç yıldızı Ozan Tufan'ı istiyor.

Fenerbahçe'mi Beşiktaş'mı?
 Beşiktaş yönetimi, Tolgay Arslan ve Veli Kavlak’ın sakatlıkları nedeniyle orta sahaya yapacağı 1 ya da 2 takviye için bu hafta içinde kararlı adımlar atmayı planlıyor... Siyah-beyazlıların ilk hedefinde de transferin gözdesi; Bursaspor’un milli oyuncusu Ozan Tufan var... 
Siyah-beyazlılar, Tolgay’ın Almanya kampında yaşadığı sakatlığın ciddi olduğunun kesinleşmesinin hemen ardından 20 yaşındaki Ozan için Bursaspor yönetiminin kapısına adeta dayanmıştı. Yönetim, yeşil-beyazlıların satmayı düşünmediği Ozan için tekliflerini sunmaya başlamıştı. 

KARTAL’IN ELİ GÜÇLÜ

Kartal, şu ana kadar Bursaspor’u ikna edebilmiş değil fakat yeşil-beyazlılar görüşmelerin başladığı zamanki kadar da katı değil. Ozan’ın Bursaspor’dan ayrılmayı düşündüğünü açıkça ifade etmiş olması da siyah-beyazlıların elini bu konuda güçlendiriyor. Beşiktaş, bu hafta yeniden Bursaspor yönetimiyle masaya oturacak. Kartal, 4 milyon Euro’nun yanı sıra yeşil-beyazlılara oyuncu da önerecek. Yapılacak pazarlıkların ardından bu hafta içinde tarafların anlaşması ve Ozan’ın siyah-beyazlılarla sözleşme imzalaması bekleniyor. 

FENERBAHÇE DE İSTİYOR

Diego ve Mehmet Topal’ın performansından memnun olmadığı için Shakhtar’la oynanan rövanş maçından önce ‘Orta sahaya takviye istiyorum’ şeklinde rapor sunan teknik direktör Vitor Pereira’nın bu isteğini yerine getirmek isteyen yönetim, Ozan Tufan için bir kez daha nabız yoklama kararı aldı. Bursa'yla yapılan ilk görüşmelerde kendilerinden talep edilen bonservis bedelini çok yüksek bulan sarı-lacivertliler, bu fiyatta indirim yapılması halinde milli oyuncuyu renklerine bağlayacaklar. Yönetimin ayrıca kadro dışı bırakılan Volkan Şen için de Bursa’nın kapısını çalması bekleniyor.

Yorum Gönder