FLAŞ HABER

Fenerbahçe'de kılıçlar çekildi!

19 Ekim 2013 Cumartesi 15:25

Fenerbahçe için başkan adayları belli oluyor. Yarış kızışıyor.

Fenerbahçe'de kılıçlar çekildi!
 Sarı-Lacivertli camiada 2 Kasım tarihindeki genel kurul öncesi heyecan ve ona paralel olarak da gerilim giderek tırmanıyor. Başkan Aziz Yıldırım adaylığı konusunda somut olarak "Varım" demese de bu süreçte yaptığı tüm açıklamalar dolaylı da olsa bu yarışa yeniden gireceğini ve başkanlığı bırakmaya niyetli olmadığını gösteriyor. Yıldırım'ın önündeki tek engel "Yargıtay..." Buradan çıkacak karar F.Bahçe Başkanı'nın yol haritasını netleştirecek ve A Planı bunun üzerine kuruldu. Ancak yargıtay kararının 2 Kasım'a yetişmeme olasılığı çok yüksek. Bu nedenle de Yıldırım B Planını devreye sokacak ve büyük bir aksilik olmazsa 2 Kasım sabahı adaylığını deklere edecek. Başkan, verdiği röportajlardan sonra dünkü bayramlaşmada da adaylığıyla ilgili aynı sinyalleri gönderdi. Yıldırım'ın en büyük rakibi ise Mehmet Ali Aydınlar olacak.
STARTI VERDİ...

Futbol Federasyonu eski Başkanı ve aynı zamanda F.Bahçe'nin eski yönetim kurulu üyelerinden olan Mehmet Ali Aydınlar, tek bir koşulda aday olacağını açıklamıştı. 18 Eylül'deki basın toplantısında Aydınlar "Aziz Yıldırım ya da onun işaret edeceği biri aday olursa ben de F.Bahçe Başkanlığı için adaylığımı koyacağım" diye net mesaj vermişti. Aydınlar'ın bayram tatilinden önce seçim çalışmalarına başladığı da, tatil sonrası hızlandıracağı kulislerde konuşuluyor. Görünen o ki Yıldırım-Aydınlar kapışması tarihi kongreye damgasını vuracak.

ADAY OLSA DA OLUR OLMASADA

F.Bahçe Kulübü'nde geleneksel bayramlaşma töreni dün Faruk Ilgaz Tesisleri'nde başkan Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli yöneticiler ile Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay'ın evsahipliğinde gerçekleştirildi. Pazartesi günü Telegol'e "Yıldırım aday olmasın" diyen Günay, bu kez şöyle konuştu: "Sayın başkan ile henüz konuşmadım. Aziz Yıldırım'ın aday olmaması için hiçbir neden yok. Olması için de yok. Başka aday çıkar mı, bilemem. Çıkabilir de çıkamaz da."

BAŞKAN'DAN GÜNAY'A SICAK İLGİ

Aziz Yıldırım ise, altyapı ve amatör branşta mücadele eden takımların katıldığı törende sporcularla yakından ilgilendi. Neşeli olduğu gözlenen ve espriler yapan Yıldırım, Kadın Voleybol Takımı oyuncularıyla sohbet etti. Bilgiler alan başkan Yıldırım, sporcularla aynı masada oturarak vakit geçirdi. Yıldırım bu sezon tüm branşlarda şampiyonluk istiyor.

Yorum Gönder