FLAŞ HABER

Fenerbahçe'de Caner şoku!

27 Ekim 2015 Salı 22:48

Fenerbahçe'de Caner Erkin şoku yaşanıyor. Bugün yapılan idmana katılmayan ve sağ dizinde menisküs tespit edilen milli oyuncu kontrol için Almanya'ya gitti.

Fenerbahçe'de Caner şoku!
 Fenerbahçe, Caner Erkin'den gelen şok haberle sarsıldı.
 
Sarı-lacivertli takımın bugün yaptığı idmana katılmayan ve sağ dizinde menisküs tespit edilen milli oyuncu kontrole Almanya'ya gitti.
 
Ameliyata gerek görülürse, Caner sezonun ilk yarısını kapatacak. Caner'in Kayserispor maçından bu yana ağrıları olduğu bildirildi.
 
Abdoulaye Ba da Osmanlıspor maçında yok
 
Sezon başında Bursaspor'dan transfer edilen başarılı kanat oyuncusunun ligde perşembe günü deplasmanda oynanacak olan Osmanlıspor maçında da forma giyip giymeyeceği belirsizliğini korurken, Volkan'ın bu sabah yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışması büyük sevinç yarattı.
 
Ligde lider Beşiktaş'ın 4 puan gerisinde üçüncü sırada yer alan sarı lacivertlilerde zirve için büyük önem taşıyan Osmanlıspor maçı öncesi Volkan Şen ile yüzler gülerken, Galatasaray derbisinde aldıkları darbeler yüzünden arka adalelerinde sorun yaşayan Caner Erkin ve Abdoulaye Ba'nın antrenmanda yer almaması endişe yarattı.  
 
Fenerbahçe'de bu sabah yapılan antrenmanda Galatasaray maçında görev alan oyuncular antrenmanı aktif dinlenme çalışmasıyla yaparken, diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Şut çalışmasıyla süren antrenman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı.
 
Sarı lacivertli takım Osmanlıspor maçının hazırlıklarını 28 Ekim Çarşamba günü saat 11.00'de Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. 

Yorum Gönder