FLAŞ HABER

Fenerbahçe'de 1 numara David Ospina!

20 Haziran 2015 Cumartesi 13:44

Kaleye takviye yapmak için kolları sıvayan Fenerbahçe'de 1 numaralı aday Arsenal'in Kolombiyalı file bekçisi David Ospina...

Fenerbahçe'de 1 numara David Ospina!
 Yeni sezon öncesinde kadrosunda radikal değişiklikler yapmaya hazırlanan Fenerbahçe, kaleyi de sağlama almak için kolları sıvadı. Bu kapsamda Sarı-Lacivertlilerin düşündüğü isimler arasında David Ospina ile Steve Mandanda yer alıyor. 

Sözleşme yenilenmeyen Mert Günok'un yerine, kiradan dönen Ertuğrul Taşkıran'ı kullanacak Fenerbahçe, Volkan Demirel ile rekabet edecek seviyede bir kaleci almayı planlıyor.

Listedeki isimlerden David Ospina'nın Fenerbahçe'ye transfer olma ihtimali kuvvetlendi. İhtimali güçlendiren durumsa Arsenal'in Petr Cech ile anlaşmaya varması oldu. Arsene Wenger'in isteğiyle Cech ile görüşen ve mütabakat sağlayan Arsenal yönetimi, Chelsea kulübüyle de anlaşıp imzaları atmanın hesaplarını yapıyor. Bu durumda takımdan ayrılacak ilk isim David Ospina olacak. Forma şansı bir hayli azalacak olan Ospina da Sarı-Lacivertlilerin teklifine sıcak bakıyor.

Kolombiya Milli Takımı birlikte Copa America'da bulunan Ospina'da pürüz çıkması durumunda, B planı olarak Fransa Milli Takımı kalecisi Steve Mandanda'ya temasa geçilecek. Marsilya forması giyen Mandanda'nın da tıpkı Ospina gibi kulübüyle olan sözleşmesi sürüyor.

Yorum Gönder