FLAŞ HABER

Fenerbahçe uçağı zorunlu iniş yaptı

19 Ekim 2016 Çarşamba 14:16

Fenerbahçe uçağı zorunlu iniş yaptı.. Fenerbahçe Kafilesini taşıyan uçağın ön camında kırık oluşunca uçak Budapeşte'ye zorunlu iniş yaptı.

Fenerbahçe uçağı zorunlu iniş yaptı
Fenerbahçe resmi internet sitesinden konuyla ilgili bir açıklama yaptı: "Fenerbahçemizi İngiltere'nin Manchester kentine götüren uçak, ön camına kuş çarpması nedeniyle Budapeşte'ye acil iniş yaptı."
 
Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi'nde rakibi Manchester United'le yapacağı maç için İngiltere'ye taşıyan uçak acil iniş yaptı. Uçağın ön camının bir cismin çarpması nedeniyle çatladığı belirtiliyor.
Fenerbahçe kafilesinin uçaktan indiği ve Budapeşte havalimanında beklediği belirtildi. Uçaktaki arızanın giderilmesinin ardından Fenerbahçe kafilesinin, Budapeşte'den Manchester'a gideceği belirtildi.
Konuyla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yapan Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen'in oğlu Metin Şen, "Kafileyi taşıyan uçak Budapeşte'ye acil iniş yaptı. Şu anda uçaktayız, bir sorun yok. Uçağa kuş çarpmış, cam çatlamış" dedi.
Şen uçağın camının fotoğrafını da paylaştı.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder