FLAŞ HABER

Fener Robben’i de alacak

17 Temmuz 2015 Cuma 11:16

Sarı lacivertli ekibin, G.Saray'la da adı anılan Arjen Robben'in peşinde olduğu haberi transfer dünyasına bomba gibi düştü.

Fener Robben’i de alacak
Nani ve Van Persie gibi iki dünya yıldızını kadrosuna katan Fenerbahçe’nin şimdi de Arjen Robben’e kancayı taktığı ileri sürüldü. Transfer kulislerine düşen flaş iddia büyük yankı uyandırırken, dün Almanya’da yaşanan bir gelişme de bu yöndeki haberleri doğrular nitelikteydi. Geçen sezon sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giyemeyen Hollandalı futbolcu, Bayern Münih’in Çin’de yapacağı hazırlık kampının kadrosuna alınmadı. Alman kulübünden yapılan açıklamada, takımın 8 günlük Çin seyahatine çıktığı belirtilirken, Robben’in Münih’te kalacağı duyuruldu.

GUARDIOLA ‘SATILSIN’ DİYOR

Hafif bir kas sorunu yaşayan golcü futbolcunun, sakatlığının ciddi olmamasına rağmen kadroya alınmaması şaşırtıcı bulundu. Kadroyu gençleştirmek isteyen teknik direktör Guiardiola’nın 31 yaşındaki Robben’in satılmasına sıcak baktığı biliniyor. Geçen sezon Robben’e yıllık 6 milyon euro teklif ettiği ortaya çıkan Fenerbahçe’nin, tecrübeli oyuncu için yeniden girişimlerde bulunduğu sızan bilgiler arasında. Arjen Robben kısa süre önce Galatasaray’ın da transfer gündemine gelmişti. Geçen sezon Bundesliga’da 21 maçta oynayan Robben 17 gol attı, 7 asist yaptı.

Yorum Gönder