FLAŞ HABER

F.Bahçe'ye hakkını helal etti

22 Eylül 2015 Salı 11:11

Fenerbahçe'nin Robin van Persie'nin oynadığı yeni reklamına Ahmet Çakar'dan da yorum geldi.

F.Bahçe'ye hakkını helal etti
 Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programının yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin yeni reklam filminde kendi espirisinden esinlendiğini belirterek şöyle konuştu:
 
"Her türlü eleştiriye, eleştiri acıtsa bile, hicve, karikatüre saygı duyarım.  Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Fenerbahçe, geleceğini kurtarma operasyonunda beni kullanıyor. Benim yarattığım espriden esinlenmişlerse ben bundan gurur duyarım. Bu esprinin telifi bana ait. Ne Fenerbahçe'den, ne Yandex'ten bir talebim yoktu. Belli ki Acun seslendirmiş, bilaücret, helal olsun. Patenti bana ait olan bir espriyi, bana sormadan kullanmışlar, maddi ve manevi hakkımı helal ediyorum."
 
"Ben böyle bir reklamda, sorsalardı, suyu getiren garson olarak bile oynardım 1 lira almadan. Bu ülkeye sesleniyorum, gönlümüzü karikatüre, hicve açık olalım. Bu olaydan sonra da, devrin önemli bir GSM operatörü bana 300-400 bin euro vermişti, kabul etmedim. Ne mutlu bana ki, Fenerbahçe Spor Kulübü geleceğini ekonomik anlamda rahatlatmak için, başkanın butiklere, cafelere girerek reklamını yaptığı bir projede esinlenme bana ancak şeref verir."

Yorum Gönder