FLAŞ HABER

F.Bahçe'den Adem Büyük sürprizi

07 Mayıs 2015 Perşembe 09:41

Fenerbahçe'den Adem Büyük sürprizi.. Trabzonspor ile adı anılan ve Önder Özen tarafından kadro dışı bırakılan Kasımpaşalı Adem Büyük için Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, Ahmet Bulut'tan bilgi aldı.

F.Bahçe'den Adem Büyük sürprizi
Kasımpaşa'da Önder Özen tarafından tarafında kadro dışı bırakılan Adem Büyük'ün menajeri Ahmet Bulut, ilk etapta Trabzonspor ile temas kurmuştu. Fakat milli oyuncu için Fenerbahçe'nin de sürpriz bir hamle yaptığı ortaya çıktı.

Birkaç gün önce oyuncusu Bekir İrtegün'ün sözleşme durumunu sormak için Hasan Çetinkaya'yı arayan Bulut'a, Fenerbahçe İdare Menajerinden kontra bir soru geldiği ortaya çıktı. Çetinkaya'nın, Bulut'a, "Bekir sevdiğimiz bir arkadaşımız. Sorun çıkmayacaktır ama Adem'in durumu nedir? O konu hakkında biraz bilgi vermeni istiyorum" dediği ortaya çıktı.

Ahmet Bulut'un, Adem'in Özen tarafından kadro dışı bırakıldığını anlattığı, gelecek sezonda da kadroda düşünülmediğini ilettiği bildirildi. Bu bilgileri İsmail Kartal'la paylaşan Çetinkaya'nın Adem Büyük ile ilgili yönetime de rapor vereceği öğrenildi.

Yorum Gönder