FLAŞ HABER

F.Bahçede şok iddia! "Yanal'ı istemiyoruz"

10 Mayıs 2014 Cumartesi 17:44

Üç futbolcu kazan kaldırdı! Ersun Yanal'ı istemiyoruz! Fenerbahçe'de üç futbolcu takımın sözcülüğünü yapıp Aziz Yıldırım'ın yanına geldi. Başkanla bir görüşme yapan üç oyuncu Ersun Yanal'la çalışmak istemediklerini söyledi.

F.Bahçede şok iddia! "Yanal'ı istemiyoruz"
Üç futbolcu kazan kaldırdı! Ersun Yanal'ı istemiyoruz!

BU İDDİA YENİLİR YUTULUR CİNSTEN DEĞİL!


İki kaptan Volkan ve Emre'nin, Kuyt'la beraber Aziz Yıldırım'la görüştükleri ve başkana “Ersun Yanal varsa biz yokuz. Biz Ertuğrul Sağlam'la çalışmak istiyoruz” dedikleri öğrenildi.Sarı-lacivertliler şampiyonluğu doyasıyla kutluyor ancak kulislere düşen son iddia, kutlamaları bile gölgede bırakacak cinsten… Edinilen bilgilere göre Fenerbahçe'de geçen hafta sürpriz bir gelişme yaşandı. Takımın iki kaptanı Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu, yanlarına bir diğer tecrübeli isim Dirk Kuyt'ı da alarak Başkan Aziz Yıldırım'a ziyarette bulundular. Üç yıldızın Aziz Yıldırım'dan bomba etkisi yaratacak bir talepte bulundukları öğrenildi.

"YANAL VARSA BİZ YOKUZ"
 
Üç futbolcunun, “Gelecek sezon Yanal ile çalışmak istemiyoruz. Bu sezon gerekeni yaptık. Ancak seneye Yanal varsa biz yokuz” dedikleri belirtildi. Bu sözler Yıldırım'ı şaşırtırken, oyuncuların sonraki talebi de başkanın şaşkınlığını azaltmadı. Volkan ve Emre “Biz Ertuğrul Sağlam ile çalışmak istiyoruz” ifadesini kullandılar. Şu anda Eskişehir'in başında olan Sağlam'ın kulübüyle 1 yıl daha kontratı var.

Yorum Gönder