FLAŞ HABER

F.Bahçe'de Fırtına alarmı!

29 Kasım 2015 Pazar 11:47

F.Bahçe'de Fırtına alarmı! Fenerbahçe’nin, Trabzonspor ile oynayacağı maç öncesinde Kadıköy’de son 3 yılda yaşadıkları, ‘Dikkat’ dedirtiyor. 3 karşılaşmada rakibine toplam 65 şut atıp, 76 orta yapan ve topla oynamada 60-40 üstünlük sağlayan Sarı-Lacivertliler’in buna rağmen galibiyet yüzü görememesi endişe yaratıyor.

F.Bahçe'de Fırtına alarmı!
Lider Beşiktaş’ı amansız takibini sürdüren ve 3 maçtır kazanan Fenerbahçe, yarın evinde zor günler yaşayan Trabzonspor’u ağırlayacak. Maça mutlak favori olarak çıkacak Sarı-Lacivertliler’de tek hedef galibiyet, fakat Kadıköy’deki son 3 Trabzonspor maçında yaşananlar özellikle eski oyuncuların aklından gitmiyor. Bu 3 sezonun son ikisinde rakibini adeta sahadan silen Kanarya, 2012- 2013 sezonundaki maçta ise net gol fırsatlarını değerlendirememişti. Bu üç maçta 65 şut atıp, 20 tane tehlikeli gol pozisyonu bulan, topla % 60 oranında oynayıp 76 tane orta açan Fenerbahçe, rakibine gol atmayı başaramadı. Buna karşılık rakibine son iki maçta pozisyon şansı bile tanımayan Kanarya, 3 maçta da sahadan 0-0’lık sonuçla ayrılmak zorunda kaldı.

‘FIRSATLARI HARCAMAYACAĞIZ’

Bu durumun farkında olan Volkan, Caner, Mehmet Topal, Gökhan Gönül gibi futbolcular da takım arkadaşlarını bu konuda uyarırken, “Biz yeni bir takımız fakat Trabzonspor, Kadıköy’e bu düşünceyle gelecek. Bizim zaten yükselen bir formumuz var. Bunu oyun anlamında bu maçta da sürdüreceğiz fakat dikkatli olmamız gerekiyor. 3 yıldır şanssızlık yaşıyoruz. Sanki büyü var ama bu büyüyü bozacağız. Fırsatları harcamayacağız. Bulduğumuz şansları değerlendireceğiz” dediler.

SON 3 MAÇIN İSTATİSTİĞİ
FENERBAHÇE TRABZONSPOR

65 ŞUT 28
23 İSABETLI ŞUT 9
76 ORTA 41
22 İSABETLI ORTA 8
1532 PAS 919
1185 İSABETLI PAS 633
25 KONER 9
%60 TOPLA OYNAMA %40
20 GOL POZISYONU 5

ORTA SAHADA BELİRSİZLİK
Teknik direktör Vitor Pereira, orta sahadaki oyuncuların yüksek formu nedeniyle kime forma vereceği konusunda tatlı bir sıkıntı yaşıyor... Ozan Tufan’ın son Molde maçında süper bir oyun sergilemesi, De Souza’nın sağlam görüntüsü, Lazar Markovic’in iyileşmesi, Volkan Şen ve Alper Potuk’un yine üst düzey performansı ile Mehmet Topal’ın da iyileşip bu isimlere eklenmesi sonucunda kimin forma giyeceği tam bir soru işareti oluşturuyor. Sarı-Lacivertliler’in bugün yapacağı son idmanın ardından Pereira’nın son kararı vereceği öğrenildi.

Yorum Gönder