FLAŞ HABER

F.Bahçe'de büyük sürpriz!

17 Eylül 2014 Çarşamba 09:20

F.Bahçe'de büyük sürpriz! Fenerbahçe Yönetimi'nden Abdullah Kiğılı ile ilgili sürpriz karar... Sarı lacivertlilerin yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısında görevini bırakan Abdullah Kiğılı’nın yerine başka bir başkanvekilinin seçilmesi bekleniyor. Ancak yönetim bunun tam aksi bir karar verme eğiliminde.

F.Bahçe'de büyük sürpriz!
F.Bahçe’de yarınki yönetim kurulu toplantısı öncesi sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Abdullah Kiğılı’nın noter aracılığı ile gönderdiği istifasının bu toplantıda gündeme alınıp işleme sokulması bekleniyordu. Ancak yönetim kurulunda ağırlık kazanan görüş, kulübün başkanvekili olan Kiğılı’nın istifasının kabul edilmemesi yönünde. Bu toplantıda istifa gündeme alınmayacak ve muhtemelen Abdullah Kiğılı’nın yerine başkanvekili seçimi de yapılmayacak. Camiada çok sevilen bir isim olan Kiğılı’nın yönetimden ayrılmasını istemeyen arkadaşları bu konuda kendisiyle de görüşecekler.
 
AZİZ YILDIRIM İSTİFAYA ŞAŞIRMIŞTI

 
Yönetici arkadaşlarının bu tutumu ve Aziz Yıldırım’ın da Kiğılı’nın dönüşüne sıcak bakması nedeniyle önümüzdeki günlerde Kiğılı’nın kulübe dönmesine neden olacak gibi görünüyor. Kiğılı’nın ise yakın çevresine bu durumdan bilgisinin olmadığını ancak kendisine bu durumun iletilmesi halinde kulübe dönebileceğini belirttiği öğrenildi. Başkan Yıldırım’ın istifasının hemen öncesi Kiğılı’yı aradığı ancak ulaşamadığı sonrasında Başkanvekili’nin istifası karşısında çok şaşırdığı öğrenildi.
 
Yarınki yönetim kurulu sonrası Kiğılı’nın istifasının kabul edilip edilmeyeceği de kesinlik kazanacak. Bu arada Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun damadı Ahmet Özokur’un görevde kalmasının etik olmayacağı sebebiyle istifa etmesi bekleniyor.
 
(Hürriyet)

Yorum Gönder