FLAŞ HABER

F.Bahçe genç yıldızın işini bitiriyor!

17 Nisan 2014 Perşembe 09:13

F.Bahçe genç yıldızın işini bitiriyor! Gelecek sezon transfer çalışmalarını yürüten sarı lacivertliler Antalyaspor'un yetenekli sol ayağı Emrah Başsan'ı kadrosuna katıyor.

F.Bahçe genç yıldızın işini bitiriyor!
F.Bahçe genç yıldızın işini bitiriyor

EMRAH BAŞSAN FENERBAHÇE'YE DOĞRU

Şampiyonluk için gün saymaya başlayan Fenerbahçe’de önümüzdeki yılın transfer çalışmaları hızlandı. Süper Lig’i birinci sırada bitirmesine rağmen UEFA’nın verdiği ceza nedeniyle Şampiyonlar Ligi’ne katılamayacak olan sarı-lacivertliler, MP Antalyaspor’un genç yıldızı Emrah Başsan için oldukça ciddi.
 
Yabancı statüsünün önümüzdeki sezon değişeceğini düşünen teknik heyet ve yönetim kaliteli yerli arayışını sürdürüyor. İlk etapta Antalyaspor’un başarılı oyuncunu almak için kolları sıvayan Fenerbahçe, Akdeniz kulübünün ligden düşmesi halinde Emrah Başsan için bonservis bedeli de ödemeyecek.
 
SERBEST KALIR MADDESİ VAR
 
2016'ya kadar sözleşmesi devam eden Emrah Başsan’ın mukavelesinde “Takım ligden düşerse serbest kalır” maddesi bulunuyor. Sağ açık ve sol açık mevkiinde oynayan Emrah Başsan, Fatih Terim’in yeniden yapılanan milli takıma davet ettiği gelecek vaadeden genç yıldızlar arasına da adını yazdırmayı başardı.

Yorum Gönder