FLAŞ HABER

Farklı kazanmalıydık'

21 Eylül 2015 Pazartesi 23:48

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Gençlerbirliği maçının ardından konuştu.

Farklı kazanmalıydık'
 G.BİRLİĞİ deplasmanında 1 puan bırakan Beşiktaş’ta teknik patron Şenol Güneş, takımının daha sakin kalarak galibiyete ulaşması gerektiğinin altını çizdi. Güneş, rakibin sistemini bildikleri halde golü yediklerini belirtirken şunları söyledi: 
 
“RAKİBİN kendi sahasında kalıp hızlı, çabuk çıkmasını bekliyorduk. Oyunumuzu bozmayı düşündüler ve başarılı oldular. İlk yarı şutumuz yoktu. Golü yiyince rakip düşündüğümüzden daha dirençli oldu. Golü bulunca oyunu kontrol ettik. Bizim daha sakin kalıp pas yüzdesi yüksek bir şekilde oynamamız gerekiyordu. Kendi oyunumuzun altında oynadık. Çok daha üstün olmamız, rakibe az pozisyon verip, çok pozisyon bulup farklı galip gelmemiz gerekiyordu. 
 
F.BAHÇE maçında 3 puan için çıkacağız. Her maçta güzel futbol için sahaya çıkıyoruz. Kesik futbol, rakibin oyununu bozmak için oynanması, oyuncuların sinirlenmesi görmek istemediğimiz şeyler. Kendi oyuncularım da oyunu oynatmamaya yönelik oynadığında onlara da kızıyorum. Daha avantajlı bir skorla buradan ayrılacağımızı bekliyorduk ancak olmadı. F.Bahçe maçı kendi sahamızda, o maça da kazanmak için çıkıyoruz.”Ayrıca Şenol Güneş, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın maçın hakemiyle ilgili yaptığı açıklamaları ise şu sözlerle değerlendirdi;
 
"İlhan Cavcav hakemi görebiliyor mu? Uzağı görebiliyor mu? İyi bari..." 

Yorum Gönder