FLAŞ HABER

"Eto'o, Ronaldinho ve Afellay ile görüşüyoruz"

15 Haziran 2015 Pazartesi 17:50

Antalyaspor başkanı açıkladı: "Eto'o, Ronaldinho ve Afellay ile görüşüyoruz"

"Eto'o, Ronaldinho ve Afellay ile görüşüyoruz"
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer transfer çalışmaları hakkında bomba açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, transfer çalışmaları kapsamında Samuel Eto'o, Ronaldinho ve İbrahim Afellay ile görüşmelere başladıklarını belirtti.

Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, transfer çalışmaları kapsamında yıldız futbolcularla görüşmelere başladıklarının vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Transfer çalışmalarında 3 oyuncunun gelebileceğini düşünerek bunlarla görüşmelere başladık. Bu oyuncular Samuel Eto'o, Ronaldinho ve İbrahim Afellay. Yarın İstanbul'da Eto'o'nun menajeriyle görüşeceğim. Bunu yaparken zerre kadar Antalyaspor'un bütçesine zarar verici bir transfer peşinde değiliz. Bunu yönetim kurulumuzun ve şehrin oluşturacağı sponsorluklarla yapacağız. Oyuncuların sağlayacağı kombine ve forma satışlarına bağlantılı olarak bu transferi gerçekleştirmek istiyoruz. Bu hayal değil. Bu hafta içinde hepimiz bir takım şeyleri hep beraber yaşayacağız. Bu 3 oyuncudan birinin en fazla 10 gün içinde imza atmasını bekliyoruz."

Kulübün 37 milyon lira borcu olduğunu bildiren Gencer, göreve devam ederlerse sezon sonunda borçlarının biteceğini de iddia etti.

KADRO 28 HAZİRAN'DA TOPLANACAK

Spor Toto Süper Lig'e yükselmeden önce birçok futbolcu ve teknik direktör Yusuf Şimşek ile görüşerek, Süper Lig'e çıkmaları halinde kendileriyle devam edecekleri garantisi verdiklerini söyledi.

Transfer konusunda Yusuf Şimşek ile dün kulüpte görüştüklerini ifade eden Gencer, "Hangi bölgelere neler yapılması konusunda transfer raporumuzu aldık. Minimum maliyet, maksimum verimle oluşabilecek takım oluşturmak istiyoruz" dedi.

Mevcut kadronun 28 Haziran'da Antalya'da toplanacağını, takımın 1 Temmuz'da sağlık kontrolünden geçeceğini vurgulayan Gencer, daha sonra takımın 8 günlüğüne Davraz'a kampa gideceklerini dile getirdi.

Gültekin Gencer, Yusuf Şimşek'in iki stoper, bir sağ kanat oyuncusu, bir çift yönlü kanat oyuncusu, bir de santrfor istediğini kaydetti.

Yorum Gönder