FLAŞ HABER

Eskişehirspor'dan Sert Tepki!

16 Eylül 2013 Pazartesi 18:55

Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Akman: "Bizim için değerli, her an skoru etkileyebilecek kapasiteye sahip oyuncumuzun (Erkan Zengin) bu şekilde kırmızı kart görmesinden ziyade, bundan sonra alacağı ceza da önemli. Bunun için ilgili kurumlara gerekli müracaatları yapacağız"

Eskişehirspor'dan Sert Tepki!
 Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman,  Erkan Zengin'in Sivasspor maçında gördüğü kırmızı kartı hak edecek bir davranışta  bulunmadığını savunarak, "Bizim için değerli, her an skoru etkileyebilecek  kapasiteye sahip oyuncumuzun bu şekilde kırmızı kart görmesinden ziyade, bundan  sonra alacağı ceza da önemli. Bunun için ilgili kurumlara gerekli müracaatları  yapacağız" dedi. 
 
Akman, Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında,  Eskişehirspor Kulübü'nün haklarını kesinlikle göz ardı etmeyeceklerini ve sessiz  kalmayacaklarını belirtti. Sivasspor maçındaki yönetimi, kamuoyunun ve ilgili  mercilerin vicdanına bıraktıklarını vurgulayan Akman, bundan sonraki maçlarda  hakem hataları yaşanmamasını diledi. 
 
Akman, Antalyaspor'la yapacakları maçtan bir hafta önce Sivasspor  karşılaşmasında Antalya bölgesi hakemlerinin görevlendirildiğini dile getirerek,  "Bunu anlamak mümkün değil. Galiba yetkililerin gözünden kaçtı" ifadelerini  kullandı. 
 
Ligin centilmence geçmesini istediklerini aktaran Akman, şöyle devam  etti: 
 
"İyi niyet çerçevesinde olaya bakmak istiyoruz. Bunun için de  kendimizi zorluyoruz ama lütfen bu kadar emek verilirken ilgili arkadaşların da  bu emeğe saygı duymasını bekliyoruz. Yazık, günah. Evet, sonuçta lig müsabakası  üç neticeli bir oyun. Biz maçtan sonra kaybetsek dahi şunu demek isterdik. Rakip  çok iyi oynadı, hak ettiler ve kendilerini tebrik ediyoruz ama bugün maalesef hem  Sivasspor hem bizim camiamızda oyundan ziyade yönetim konuşuluyorsa, bunun için  de ilgili arkadaşların oturup, şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım." 
 
 Akman, bir gazetecinin, Sivasspor maçında kırmızı kartla oyun dışı  kalan Erkan Zengin'e verilecek cezanın indirilmesi için Futbol Disiplin Kurulu'na  itirazda bulunup bulunmayacaklarına ilişkin sorusu üzerine şunları kaydetti: 
 
"Tabii ki bulunacağız. Kamuoyu, bu olayı canlı olarak gördü.  Teknolojinin her türlü imkanına sahibiz. Son derece ağır çekimlerde sağdan,  soldan bakıyoruz ama maalesef hakemin vermiş olduğu o kararı hak edecek bir  davranış göremiyoruz. Herhalde gözünden kaçmış ya da yanlış gördü. Bunun için  gerekli itirazı yapacağız. Bizim için değerli, her an skoru etkileyebilecek  kapasiteye sahip oyuncumuzun bu şekilde kırmızı kart görmesinden ziyade, bundan  sonra alacağı ceza da önemli. Bunun için ilgili kurumlara gerekli müracaatları  yapacağız." 
 
Akman, transfer edilen oyuncuların kısa sürede takıma adapte olup  eksik mevkilerdeki sıkıntıları gidereceğini sözlerine ekledi. 

Yorum Gönder