FLAŞ HABER

Es-Es Gakkoşlara Acımadı!

19 Ekim 2013 Cumartesi 17:46

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Elazığspor, Eskişehirspor'u ağırladı. Karşılaşma 2-0 konuk ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

Es-Es Gakkoşlara Acımadı!
 Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Elazığspor, Eskişehirspor'u ağırladı. Karşılaşma 2-0 konuk ekibin üstünlüğüyle sona erdi.
Karşılıklı ataklarla başlayan maçın ilk devresinde tempo düşük kaldı. İki takım da ilerleyen dakikalarda kontrollü futbola dönerken beklenen gol devrenin sonunda Es-Es'ten geldi. 45. dakikada Özgür Özkaya'nın müdahelesiyle yerde kalan Akaminko Eskişehirspor'a penaltı kazandırdı. Beyaz noktanın başına geçen N'Diaye de takımını soyunma odasına 1-0 önde götürdü.

İkinci yarıya ise Eskişehirspor fırtına gibi girdi. 48. dakikada şimşek gibi kaleye yönelen Jorquera, ceza sahasına girmeden güzel vurdu ve Eskişehirspor'u 2-0 öne geçirdi. Devrenin başında gelen golün şokunu üzerinden atmakta zorlanan Elazığspor, ilerleyen dakikalarda farkı azaltmak için vites yükseltse de karşılaşma Eskişehirspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla üst üste 4. yenilgisini alan Elazığspor 7 puanda kalırken Eskişehirspor 13 puana yükseldi.

TRİBÜNLERDE PROTESTO SESLERİ
Bu arada maçın son dakikalarında Elazığ tribünlerinden protesto sesleri yükseldi. "Yönetim istifa" şeklinde tezürat yapan taraftarlar teknik direktör Trond Sollied'i de istifaya davet etti. Tribünler ayrıca Eskişehirspor lehine de tezhüratlarda bulundu..


ELAZIĞSPOR: 0 - 2 : ESKİŞEHİRSPOR

STAT: Elazığ Atatürk Stadı
HAKEM: Cüneyt Çakır
YAYIN: Lig TV

ELAZIĞSPOR: Zülküf, Deniz Aslan, İbrahim Kaş, Sow, Özgür, Vitolo, Hadji, Serdar Özkan (Dk. 75 Noyan Öz), Serdar Gürler (Dk. 75 Deniz Yılmaz), Sane, Isaac Moore
TEKNİK DİREKTÖR: Trond Sollied

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Serol, Akaminko, Servet, Tarık, Hürriyet, N'Diaye, Erkan Zengin (Dk. 68 Özgür Çek), Erman Kılıç, Kamara, Jorquera (Dk. 76 Tello)
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

SARI KARTLAR: Dk. 45 Serdar Özkan, Dk. 45 İbrahim Kaş, Dk. 60 Vitolo (Elazığspor), Dk. 60 N'Diaye (Eskişehirspor)

GOLLER: Dk. 45+1 N'Diaye (Pen), Dk. 48 Jorquera (Eskişehirspor)

Yorum Gönder