FLAŞ HABER

Ersun Yanal'ın kritik kararını veriyor

22 Ağustos 2013 Perşembe 15:48

ampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında Arsenal karşısında 3-0'lık ağır bir yenilgi ile ayrılan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın bu hafta nasıl bir kodra yapacağı merakla bekleniyor

Ersun Yanal'ın kritik kararını veriyor
Süper Ligin ilk haftasında Torku Konyaspor'a 3-2 mağlup alan ve Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında Arsenal karşısında 3-0'lık ağır bir yenilgi ile ayrılan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın bu hafta nasıl bir kodra yapacağı merakla bekleniyor

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın eski takımı Eskişehirspor'u kendi sahasında konuk ediyor.

Emre ve Meireles'i ilk 11'de düşünmeyen Yanal, Volkan Demirel'in cezası nedeniyle Mert Günok ile Eskişehirspor maçına başlayacak.

Son günlerde kötü performansıyla dikkat çeken Kuyt'la da konuşacak olan Yanal, Cristian ve Alper'i ilk 11'e çekecek.Dizilişlerde ve oyun sisteminde de küçük değişiklikler yapacak. Kadlec'i tribüne gönderip Hasan Ali Kaldırım ile maça başlaması beklenen Ersun Yanal'ın Sow'u da sol kanattan alıp ileri uca koyacağı belirtildi. Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de orta sahanın Alper-Cristian ve Mehmet Topal'dan oluşması bekleniyor.

Yorum Gönder