FLAŞ HABER

Ersan’dan sonra sıra Sosa’da mı?

04 Şubat 2016 Perşembe 16:00

Ersan’dan sonra sıra Sosa’da mı? Beşiktaş, Ersan Gülüm'ün Çin ligine transferi sonrası başka oyuncu satmama kararı aldı.

Ersan’dan sonra sıra Sosa’da mı?
Ara transfer döneminde Oğuzhan, Sosa, Gökhan Töre gibi oyunculara gelen transfer tekliflerini geri çeviren Siyah beyazlılar sadece Ersan Gülüm'ün Çin'e gitmesine izin vermişti.

Diğer oyuncularda olduğu gibi Ersan Gülüm'ü de satmama düşüncesinde olan Beşiktaş yönetimi, oyuncunun ısrarları sonucu Hebei China Fortune takımından gelen 7 milyon Euroluk teklifi kabul etmek zorunda kalmıştı.

Ancak Beşiktaş'a gelen teklifler sadece Ersan ile sınırlı değil. Yeni başlayacak olan Çin Ligi takımları Sosa için de Beşiktaş'a tekliflerle gelmeye devam ediyor.

Bu tekliflerin hepsini geri çeviren Siyah Beyazlı yönetim sezon sonuna kadar başka oyuncu satmama kararı aldı.

Sosa için gelen tekliflerin düşünülmeden reddedildiğini söyleyen Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, DHA'na yaptığı açıklamada, "Jose Sosa için teklifler olduğu doğru ancak bunları düşünmeden reddettik. Ersan'ı da satmayacaktık ama O'nun için özel bir durum oluşmuştu. Kendisi de gitmeyi çok istiyordu. Hayırlısı olsun, bundan sonra başka bir futbolcu göndermeyeceğiz.

Artık tamamen lige odaklanıp şampiyonluk yarışını düşünmemiz lazım. Bundan sonra tüm konsantrasyonumuz lig ve kupa maçları için olacak. Gaziantepspor maçı ile ikinci yarıya ancak start vermiş olacağız. Bu maçı kesinlikle kazanıp iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Erteleme maçları için çok büyük endişelerimiz yok. Ersan'ın gitmesi, yeni transferlerin oynamayacak olması bir sıkıntı yaratacak gibi görünebilir. Ama biz güçlü bir takımız ve Şenol Güneş hocamız bunu aşacak planları mutlaka yapacaktır" diye konuştu.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder