FLAŞ HABER

Erkan Zengin özür diledi

15 Ekim 2015 Perşembe 15:53

Erkan Zengin özür diledi.. Osmanlıspor maçı sonrası takım arkadaşı Mehmet Ekici'yi yumruklamıştı

Erkan Zengin özür diledi
Trabzonsporlu futbolcu Erkan Zengin, Süper Lig'de oynanan maçın ardından takım arkadaşı Mehmet Ekici'yi yumruklamıştı. Bordo-mavili futbolcu yaptığı açıklamada "Mehmet Ekici'den özür dilerim" ifadelerini kullandı.

"Değerli Futbol kamuoyuna:

Osmanlıspor maçı sonrası üzücü ve onur kırıcı bir mağlubiyetin de etkisiyle soyunma odasında takım arkadaşım ve kardeşim Mehmet Ekici ile aramızda tatsız bir olay yaşanmıştır.

Yaşanan bu olaydaki tavrımdan dolayı ne denli üzgün ve pişman olduğumu, bu durumu telafi etmek için her şeye hazır olduğumu arkadaşlarıma, hocama, sportif direktörüme ve sayın başkanıma ilettim.

Şimdi bir kez daha kamuoyuna beyan ediyorum ki; yaşanmasını hiçbir zaman istemediğim ve büyük bir üzüntü duyduğum bu olay sonrası takım arkadaşım Mehmet Ekici’den özür dilerim."


Ancak Erkan’ın daha önce yazılı bir özür dileyeceğini öğrenen Mehmet Ekici, bugün ailesiyle birlikte Başkan’la görüşecek, “Ya kadro dışı, ya ağır para cezası verin, ya da ben giderim” çıkışını yapacak.

Mehmet Ekici’nin, “20 gün geçti Osmanlı maçından beri. 2 gün olsa neyse. Bunun affedilir tarafı yok. Ya kadro dışı, ya ağır para cezası versinler, ya da ben giderim. Başkan’la görüşeceğiz, yol haritasını buna göre belirleyeceğiz. Beni tanıyan herkes bilir” dediği öğrenildi.

Yorum Gönder