FLAŞ HABER

Erkan Zengin izinli.

17 Ekim 2015 Cumartesi 00:18

Trabzonspor, Süper Lig'de 19 Ekim Pazartesi deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Erkan Zengin izinli.
 Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz  Tesisleri'nde yapılan antrenmana, izinli olan Erkan Zengin ile sakatlıkları  bulunan Bosingwa ve Uğurcan dışındaki tüm futbolcular katıldı. 
 
Sakatlığının ardından yaklaşık 20 gün sonra ilk kez antrenmana çıkan  Mehmet Ekici, tedavisi devam eden Alper Uludağ ve N'Doye ile birlikte takımdan  ayrı koştu. 
 
Dar alanda pas çalışması yapan bordo-mavililer, daha sonra taktik  ağırlıklı çalıştı. 
 
Antrenman öncesinde, Passolig ile yapılan organizasyonla kombine  alanlar arasından çekilişle belirlenen dört taraftar, futbolculardan imzalı  formalarını aldı ve fotoğraf çektirdi. 
 
"Erkan bizden izin istedi, başka sorun aranmasın" 
 
Trabzonspor Sportif Direktör Süleyman Hurma, antrenmanda Erkan Zengin'in yer almaması üzerine gazetecilere yaptığı bilgilendirmede, "Erkan  Zengin, kart cezalısı olduğu için Mersin İdmanyurdu maçında oynamayacak.  Halletmesi gereken özel bir işi olduğu için izin istedi, biz de kendisine izin verdik. Bunun arkasında başka bir sorun aranmasın. Mehmet de umarım sakatlık sürecini en kısa zamanda tam olarak atlatır ve aramızda hazır şekilde yer alır"  dedi. 
 
Trabzonspor'un Türk asıllı İsveçli futbolcusu Erkan Zengin, Spor Toto  Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda 3-1 kaybedilen Osmanlıspor maçının  ardından, soyunma odasında Mehmet Ekici ile yaşadığı olay sonrası dün yaptığı  açıklama ile takım arkadaşından özür dilemişti. 

Yorum Gönder