FLAŞ HABER

Ergin Ataman çıldırdı!

25 Aralık 2014 Perşembe 01:13

Türkiye Basketbol Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital ile Pınar Karşıyaka karşı karşıya geldi.

Ergin Ataman çıldırdı!
 Türkiye Basketbol Ligi'nde Galatasaray" target="_blank" class="tag" style="font-family: 'Trebuchet MS'; font-size: 16px; line-height: 24px; text-decoration: none; color: rgb(3, 42, 127); cursor: pointer; outline: 0px;">Galatasaray Liv Hospital deplasmanda Pınar Karşıyaka'nın konuğu oldu.
Karşılaşmanın son saniyelerinde tribünlerin yoğun küfürlerine dayanamayan Ataman, alınan mola esnasında sert bir tepki gösterdi.
 
Galatasaray'ın koçu, maçın bitimine saniyeler kala aldığı molada maç boyunca devam eden küfürlere daha fazla dayanamayarak elindeki taktik tahtasını yere fırlattı.
 
Ataman'ın bu hareketi sonrasında sahaya birçok yabancı madde yağarken ev sahibi ekibin oyuncuları taraftarlarını sakinleştirmeye çalıştı.
 
Ataman'ın tribünlere dönerek tepkisini sürdürdüğü görülürken "Ayıp be, ayıp" şeklinde bağırdı.
 
Ataman: Küfür yemeye gelmedim
 
PINAR Karşıyaka’ya 84-77 yenilerek 12. maçında 6. mağlubiyetini alan G.Saray Liv Hospital’da başantrenör Ergin Ataman, karşılaşmada kendisine yönelik küfürlere tepki gösterdi. “Ben buraya küfür yemeye değil maç oynamaya geldim” diyen Ataman, “Karşıyaka’ya 15 yıl önce antrenör olarak onurumla hizmet verdim. Maçın başından sonuna kadar şahsıma, aileme küfür edildi. Buna izin veren Karşıyaka ve Basketbol Federasyonu’nu kınıyorum” diye konuştu. 
 
ATAMAN ayrıca Uşak Sportif’ten Justin Carter’la ilgilendiklerini, ama bu oyuncunun transfer listelerinin ilk sıralarında olmadığını da sözlerine ekledi. 
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder