FLAŞ HABER

Erciyes başladı Antep bitirdi

15 Eylül 2014 Pazartesi 00:21

Kayseri Erciyesspor'un 2-0 öne geçti maçta son 15 dakikaya sığdırdığı iki golle maçı beraberliğe taşıdı.

Erciyes başladı Antep bitirdi
 Maçın 8. dakikasında Erciyesspor, Jacques Zoua ile öne geçti. İlk yarının bitimine beş dakika kala Elyasa Süme kendi kalesine attığı golle takımının soyunma odasına 2-0 geride girmesine neden oldu.
 
İkinci yarıda üç oyuncu değişikliğini de 65. dakika olmadan kullanan Okan Buruk, bunun meyvelerini de aldı. 75’te İbrahim Akın’ın pasıyla Oğulcan Çağlayan farkı bir indirirken, 81’de yine İbrahim’in pasını Chico gole çevirdi ve maça eşitlik geldi.
 
Mücadelenin son 10 dakikasında gol olmadı ve iki takım bir puanla yetinmek zorunda kaldı.
 
Bu sonuçla Gaziantepspor" target="_blank" class="tag" style="text-decoration: none; color: rgb(3, 42, 127); cursor: pointer; outline: 0px;">Gaziantepspor puanını dörde çıkardı, Kayseri Erciyesspor ise iki puana yükseldi.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder