FLAŞ HABER

'En zor 90 dakikamdı'

08 Aralık 2015 Salı 23:58

'En zor 90 dakikamdı'.. G.Saray'ın hocası Mustafa Denizli, Astana karşısında çok büyük bir baskı altında mücadele ettiklerini söyledi:

'En zor 90 dakikamdı'
Denizli "Bıçak sırtı bir maçtı. Yediğimiz golden sonra dönüş süresi uzasaydı, baskıyı daha da fazla hissedecektik. Kısa sürede halledilecek bir şey değil ama şu bir gerçek ki; biz bu sıkıntıları aşarız."
 
G.SARAY Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Astana maçının ardından yaptığı açıklamada "Bunca yıldır futbolun içindeyim. Koşullar itibarıyla 'Teknik adamlık hayatımın en zor 90 dakikasıydı' diyebilirim" ifadelerini kullandı.
 
2 sonucun kendilerine yettiği bir maçta büyük bir baskı altında oynadıklarını belirten Denizli, "Bu baskı altında oynamak gerçekten hiç kolay değil. Bıçak sırtı bir maçtı. Bu gibi takımlara karşı oynamak çok zor. Yediğimiz golden sonra dönüş süresi uzasaydı, baskıyı daha da fazla hissedecektik.
 
'PROBLEM DEĞİL'

 
ANCAK şu bir gerçek ki; biz bu baskıyı üzerimizden atacağız. Oyun açısından sıkıntılı günler yaşıyoruz. Ama bu bunlar problem değil. Biz bunları aşarız. Göreve geldiğimiz günden beri her şeyi olumluya çevirmeye çalışıyoruz. Bu kısa sürede halledilecek bir şey değil ama yapacağız.
 
OYUNCULARIMIZ harika pozisyonlar yarattılar ama son tercihlerde sıkıntı yaşadık. Bizim için önemli olan yolumuza devam etmekti. İkinci ihtimalle bu gerçekleşti. Zor günleri aşmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu. 
 
'Chedjou'dan memnun kaldım'

 
DENİZLİ, ön liberoda oynattığı Chedjou hakkında ise "10 yıl aradan sonra o pozisyonda oynadı. Bu görevi kabul edip orada oynaması onun kendisine olan güvenini gösterir. Performansından gayet memnun kaldım. Akradaşlarına yardımcı oldu. Bundan sonra da kendisinden istifade etmeye devam edeceğim" dedi.

Yorum Gönder