FLAŞ HABER

Emre Çolak G.Saray'dan ayrılıyor mu? GS Transfer haberleri

07 Temmuz 2014 Pazartesi 14:58

Emre Çolak'ın menajeri, Almeira'dan teklif aldıklarını; şartların oluşması durumunda Emre'nin İspanya'da forma giyebileceğini açıkladı. Emre Çolak G.Saray'dan ayrılıyor mu?

Emre Çolak G.Saray'dan ayrılıyor mu? GS Transfer haberleri
Emre Çolak'ın menajeri, Almeira'dan teklif aldıklarını; şartların oluşması durumunda Emre'nin İspanya'da forma giyebileceğini açıkladı.

Emre Çolak'ın menajeri Ogan Tarhan, genç yıldızın La Liga'ya transfer olabileceğini söyledi.  Almeira'dan teklif aldıklarını doğrulayan Tarhan, "Şartlar uyarsa ve iki kulübün de menfaatleri oluşursa; Emre Avrupa'da forma giyebilir" dedi.

İspanyol ekibinin bazı maddi zorluklar yaşadığını ifade eden Emre Çolak'ın menajeri, "İspanya'daki şartları değerlendiriyoruz. Kulüp, maddi olanaklarına bakıp bize haber verecek. Galatasaray da uygun ortam oluşursa bize yardımcı olacaktır. Ancak bu transfer için daha zaman var. Bekleyip, gelişmeleri görmek lazım" şeklinde konuştu.

Galatasaray altyapısından yetişen 23 yaşındaki futbolcu, 2009 yılından bu yana A Takım forması giyiyor. Emre Çolak geçtiğimiz sezon 22 maçta forma giyip 1 gol kaydetti.

EN SON TRANSFER BİLGİLERİ..

Yeniden Mitroglou

Mitroglou'nun bonservisini elinde bulunduran Fulham'ın, Leeds United'ın forveti Ross McCormack'ı almak istemesiyle eli güçlenen siyah-beyazlılar, kiralama yoluyla işi bitirecek

Beşiktaş'ta teknik direktör Bilic'in ısrarla istediği, Futbol Direktörü Özen'in ise sıcak bakmadığı Kostas Mitroglou transferinde olumlu gelişmeler yaşanıyor. Yunan golcünün Fulham'dan ayrılması an meselesi. Fulham, Kostas'ı kadroda tutmayı düşünmüyor. Londra temsilcisi de geçen sezon 29 gol atan L. United'ın forveti McCormack'in peşinde.

Fulham'ı sıkıştırdılar

Fulham, McCormack'ı almak için Mitroglou'nu bonservisiyle satmayı düşünse de, şu an için Beşiktaş'tan başka bu oyuncuya talip yok. Kara Kartal da 12-13 milyon euro'ları bulan bonservis bedelinin yanına dahi yaklaşmıyor. Kartal, "Ya kiralarız, ya da olmaz" diyor. Bilic'in yeni golcüyü İngiltere'deki hazırlık maçlarında görmek istemesi nedeniyle görüşmelere hız verilirken, İngiliz kulübünün kiralama konusunda yumuşama gösterdiği öğrenildi.

(Fotomaç)

Ver Astori'yi, al Ontivero'yu

Cagliari, Ontivero’yu isteyince bomba takas gündeme geldi. Galatasaray, Prandelli’nin de alınması için onay verdiği Cagliari’nin stoperi Davide Astori için Cagliari ile pazarlıklara yeniden başladı.

Geçtiğimiz sezon Mancini’nin de alınmasını talep ettiği oyuncu için yüksek bir bonservis bedeli ödemek istemeyen Sarı-Kırmızılılar, İtalyan kulübü de Arjantinli genç yetenek Lucas Ontivero’ya talip olunca takası gündemine aldı.

Mancini’nin tavsiyesi üzerine Sampdoria’nın ardından Cagliari de 20 yaşındaki Ontivero ile ilgilenmeye başlamıştı. İtalyanlar, bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen Astori için 4 milyon Euro istiyor.

G.Saray, geçen sezonun devre arasında 2 milyon Euro’ya alınan Arjantinli'yi verip üstüne para ödemeden işi bitirmeyi planlıyor. Bu konudaki son karar Prandelli’ye bırakıldı.

(Habertürk)

GALATASARAY

G.Saray'ın gizli planı: Baloteli

Başkan Aysal'ın, Dünya Kupası'ndaki kötü performansıyla değeri düşen Milan'lı yıldızın transferi için tüm mali şartları zorlayacağı ileri sürüldü

Mancini'den boşalan teknik direktörlük görevine İtalya Milli Takımı'nın hocası Cesare Prandelli'yi getiren Galatasaray, transfere de hız verdi. İşe Olcan Adın'ı alarak başlayan sarı-kırmızlıların büyük transfer hesapları olduğu ortaya çıktı. Başkan Ünal Aysal'ın, Milan'ın dünyaca ünlü golcüsü Mario Balotelli'nin peşinde olduğu öğrenildi. Başkanın, Prandelli'nin İtalya Milli Takımı'ndan öğrencisi olan 23 yaşındaki yıldız için gizli çalışmalar yaptığı ortaya çıktı. La Republica gazetesi yazarı Alessandro Vocalelli, "Galatasaray başkanının Balotelli'yi istediğini çok iyi biliyorum" diyerek iddiaları doğruladı.

AYSAL ÖNERECEK
Vocalelli, RAI Sport'taki spor programında Aysal'ın Balotelli planını deşifre ederken, "G.Saray yönetimine yakın isimlerle konuşma fırsatı buldum. Aysal, Balotelli'yi Prandelli'ye önerecek. Bu transfer için gizlice çalıştığını çok iyi biliyorum" dedi. Milan'ın sahibi Silvio Berlusconi, Balotelli'yi çok iyi fiyata İngilizlere satmayı planlıyordu. Ancak hırçın yıldız Dünya Kupası'nda dökülünce hayalleri suya düştü. Berlusconi, "Sadece İtalya değil ben de kaybettim. Balotelli'ye kim şimdi 35 milyon euro verir" dedi. Calciomercato sitesi de G.Saray'ın şu an değeri iyice düşen Balotelli için planlar yaptığını duyurdu.


Bruma'ya yeni talip

Yeni sezon öncesi performansı en çok merak edilen isimlerden biri olan Bruma'ya teklif üstüne teklif geliyor... Sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz sezonu erken kapatan Galatasaray'ın Portekizli yıldızı için bu kez de Anderlecht kapıyı çaldı.

Belçika kulübü, Bruma'yı 2 yıllığına kiramak istiyor.


Hakan Arıkan elden kaçıyor

Eray İşcan'ın da yetersiz kalması sebebiyle Muslera'dan başka kalecisi kalmayan Galatasaray'da, bu bölgeye takviye yapılacak.

Ufuk ve Aykut'un sözleşmelerinin bitmesi, Eray İşcan'ın da yetersiz kalması sebebiyle Muslera'dan başka kalecisi kalmayan Galatasaray'da, bu bölgeye takviye yapılacak. Bu doğrultuda Hakan Arıkan ismi gündeme gelmişti. Ancak tarafların para konusunda anlaşamadığı ve Sarı- Kırmızılılar'ın geri adım attığı bildirildi. Bunun üzerine diğer teklifleri değerlendiren tecrübeli kalecinin, Rusya'ya  gitmeye hazırlandığı öğrenildi. Özellikle Gökdeniz Karadeniz'in takımı Rubin Kazan'ın, bu transferde ısrarcı olduğu belirtildi.

Yorum Gönder