FLAŞ HABER

Emenike 'zemini' suçladı!

23 Aralık 2013 Pazartesi 13:51

Emmanuel Emenike 'zemini' suçladı!.. İlk kez Karabük’e karşı forma giyen Emenike attığı gole sevinmezken, yenilgi için “Hayal kırıklığı yaratan bir sonuç. Ancak donmuş zeminde istediğimizi yapamadık” dedi.

Emenike 'zemini' suçladı!
Teknik Direktör Ersun Yanal, forvette Akhisar Belediyespor maçında olduğu gibi yine Emenike’ye görev verdi.

2009-2010 ve 2010-2011 sezonunda Kardemir Karabükspor formasını giydikten sonra 2011-2012 sezonu öncesi Fenerbahçe’ye transfer olan ancak  futbolda şike soruşturması nedeniyle Türkiye’den ayrılarak Rusya’nın Spartak Moskova takımına giden Nijeryalı oyuncu, sarı-lacivertli formayla ilk kez eski takımına karşı oynadı. Topu her ayağına aldığında tribünlerin protestosu ile karşılaşan Emenike’nin attığı golden sonra sevinmemesi dikkat çekti. Nijeryalı oyuncu maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Hayal kırıkığı yaratan bir sonuç aldık. Ancak eski takımıma karşı oynamak güzel bir duyguydu” ifadelerini kullandı.

‘Kapasitemiz var’

Zeminden yakınan Emenike, “Doğrusunu söylemek gerekirse kötü bir zemin vardı. Böyle bir zemin üzerinde istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Donmuş bir sahadaydık. Oynamak çok zor oldu bizim için” dedi. Puan kaybına rağmen umutlu konuşan Nijeryalı yıldız, “Şu ana kadar yaptığmız iyi bir iş var ve böyle devam edersek şampiyon olabilecek kapasitedeyiz” diye konuştu.

Golcüllerin en faydalısı


Bu sezon Sow 8 gol, Kuyt, Webo ve Emenike 7’şer gol atarken, en çok asist yapan isim Emenike. Nijeryalı 5 gol pası verirken toplamda 12 gole katkı sağladı, dört forvet içinde en faydalı isim oldu.

Yorum Gönder