FLAŞ HABER

Elveda Prandelli!

24 Ekim 2014 Cuma 09:58

Elveda Prandelli! İtalyanlar, Galatasaray’ın Dortmund hezimetini bu başlıklarla duyurdu. “Terim’e yapılanı ona yapmam” diyen Alp Yalman büyük ölçüde fikrini değiştirdi. Prandelli’nin tek kurtuluşu, seçimi Yarsuvat’ın kazanması...

Elveda Prandelli!
Prandelli’nin tek kurtuluşu, seçimi Yarsuvat’ın kazanması...

Fenerbahçe galibiyetiyle “soluklanan” Cesare Prandelli, Arena’da Dortmund karşısında alınan 4-0’lık yenilgi ve maçtan sonraki açıklamalarıyla şimşekleri üzerine çekti.

İtalyan basını bile Prandelli’nin “suyunun ısındığını” yazdı. La Gazetta Dello Sport, “Prandelli’yi doğradılar. Galatasaray derbiden zaferle ayrılmasaydı, Prandelli cehennemi daha çok yaşayabilirdi” diye yazarken; Tuttosport, “Borussia süper, elveda Prandelli. Bir kez daha yetersizliğini ve tutarsızlığını ortaya koydu” ifadelerine yer verdi.

Corriere Dello Sport, “Prandelli battı. Borussia Dortmund, Türkler’i boğdu. Prandelli’nin durumu şüpheli”, La Repubblica da “Prandelli’nin felaketi. Galatasaray, evinde parçalara ayrıldı” şeklinde yorumlar yaptı.


YALMAN: TALİHSİZLİK
Seçime bir gün kala başkan adayı Alp Yalman da Prandelli ile ilgili kararının değiştiğini ima eden açıklamalar yaptı. Prandelli’nin “4. yıldız için geldim. Öncelikli hedefimiz lig” sözlerini “Talihsizlik” olarak değerlendiren Yalman, Radyospor’a “Başkan olursam, önce Prandelli ile görüşeceğim. Ardından bir karar alacağız. Bunu da kendisine ileteceğim” dedi.

Yalman’ın, Prandelli’yle yolları ayırıp Mustafa Denizli’yi başa geçireceği konuşuluyor. Yarınki seçimi Duygun Yarsuvat kazanırsa, Prandelli’yle devam edecek.

Anahtar Kelimeler Elveda Prandelli!

Yorum Gönder