FLAŞ HABER

Dünyanın en büyüğü Real Madrid

21 Aralık 2014 Pazar 12:04

İspanyol temsilcisi Real Madrid, Fas'ta karşılaştığı San Lorenzo'yu 2-0 yenerek Dünya Kulüpler Kupası şampiyonu oldu

Dünyanın en büyüğü Real Madrid
 FIFA Dünya Kulüpler Kupası Finali'nde geçtiğimiz sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid,Arjantin'in güçlü ekiplerinden San Lorenzo ile Fas'ta karşılaştı.
 
Marakeş Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısını İspanyol ekibi 37. dakikada Sergio Ramos'un attığı golle 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda da etkili biroyun ortaya koyan Madrid ekibi 51. dakikada Isco'nun asistinde Gareth Bale ile farkı ikiye çıkardı. Bu dakikadan sonra mücadelede başka gol olmayınca Real Madrid sahadan 2-0'lık bir zaferle ayrıldı ve Dünya Kulüpler Kupası şampiyonu oldu.
 
CRUZ AZUL'U DEVİREN AUCKLAND 3. OLDU
 
2014 FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda normal süresi 1-1 biten maçta Auckland City, Cruz Azul'ü penaltılarla 4-2 yenerek turnuvayı üçüncü sırada kapattı.
 
Fas'ın Marakeş kentinde düzenlenen şampiyonanın üçüncülük maçında Meksika'nın Cruz Azul ile Yeni Zelanda'nın Auckland City takımları Marakeş Stadı'nda karşı karşıya geldi.
 
İlk yarıda rakibine oranla topla daha fazla oynayan Cruz Azul olsa da Auckland City, 45+2. dakikada Ryan De Vries ile fileleri havalandırarak soyunma odasına 1-0 önde gitti.
 
İkinci yarıda baskısını artıran Meksika temsilcisi Cruz Azul, aradığı golü Ekvadorlu oyuncusu Joao Rojas ile 57. dakikada buldu. Kalan dakikalarda iki taraf da yakaladığı gol fırsatlarından yararlanamayınca, karşılaşma 1-1 sona erdi.
 
Penaltılarda Cruz Azul'a 4-2 üstünlük sağlayan Auckland City, turnuvanın üçüncüsü oldu.

Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder