FLAŞ HABER

Dünya yıldızı Ocak'ta Fenerbahçe'de

12 Ekim 2020 Pazartesi 10:04

Son dakika | Fenerbahçe'den bir transfer bombası daha! Dünya yıldızı Ocak ayında... Yaz transfer sezonunda neredeyse tüm takımını değiştiren Kanarya, elinde Samatta, Ademi ve Cisse gibi golcüler olmasına karşın Ocak ayında bombayı patlatacak. Fenerbahçe dünya yıldızı golcü ismi gündemine aldı.

Dünya yıldızı Ocak'ta Fenerbahçe'de
Sarı-lacivertliler, Tisserand, İsmail Yüksek, Barış Sungur, Filip Novak, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Nazım Sangare, Mauricio Lemos, Jose Sosa, Mame Thiam, Mert Hakan Yandaş, Sinan Gümüş, Samatta, Enner Valencia, Papiss Cisse, Kemal Ademi, Diego Perotti ve Dimitrios Pelkas'ı kadrosuna katmıştı.

Tarihe geçti 

Fenerbahçe, bu süreçte tam 14 isimle yollarını ayırarak kadroda geniş çaplı bir değişime gitti. En son 1993-94 sezonunda 17 oyuncu ile en çok transferi yapan kulüp olan Fenerbahçe, 2020-21 sezonunda kendi rekorunu egale etti.

Samatta, Ademi ve Cisse gibi golcülere sahip olan Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu bir bomba transfere daha hazırlanıyor.

İspanyol basınında konu ile ilgili yer alan haberde Diego Costa'nın ocak ayında Türkiye'ye transfer olacağı ifade edildi.

Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre, şu anda Costa'nın form durumu iyi değil ve bu sebeple Simeone oyuncuya güvenmiyor.

Corona virüsü (koronavirüs) nedeniyle mali anlamda da sıkıntıya uğrayan ve elindeki yüklü maaş alan isimlerle yollarını ayırmak isteyen İspanyol kulübünün, Costa'yı göndermek istediği ifade edildi ve bu takımın Fenerbahçe olabileceği kaydedildi.

Halihazırda Fenerbahçe'nin bir forvete ihtiyacının olmamasına karşın Costa'nın, transfer için sarı-lacivertlilerle temasta olduğu yazıldı.

Öte yandan yaz transfer sezonunda da Costa'nın Fenerbahçe'ye transfer olma ihtimali oldukça yüksekti ancak Erol Bulut'un takımın başına gelmesiyle beraber bu operasyon askıya alındı.

COSTA GEMİLERİ YAKTI 

Bununla beraber Costa, 2021 yazında Atletico ile sözleşmesinin sona erecek olmasından dolayı önceliğini ayrılığa veriyor ve yeni takımını düşünüyor.

Costa'nın önünde iki seçenek var; ocak ayında başka bir kulübe transfer olmak veya Temmuz ayında Fenerbahçe'ye bedelsiz transfer olmak. (Fanatik)
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder