FLAŞ HABER

Dünya G.Saraylı yıldızın peşinde!

07 Ekim 2015 Çarşamba 22:34

Dünya G.Saraylı yıldızın peşinde! İngiliz The Guardian gazetesinin hazırladığı "Gelecek vadeden futbolcular" listesinde, Galatasaray genç takımında oynayan İbrahim Demirbağ da yer aldı

Dünya G.Saraylı yıldızın peşinde!
Galatasaray'ın 2013 yılının yaz transfer döneminde 15 yaşındayken renklerine bağladığı İbrahim Demirbağ, gazetenin hazırladığı ve dünyanın çeşitli liglerinde forma giyen 50 genç yeteneğin yer aldığı listeye Türkiye'den giren tek isim oldu.

Sarı-kırmızılı takımın 1990'lı yılların ortalarında altın bir jenerasyona sahip olarak, dört lig şampiyonluğunun yanı sıra UEFA Kupası ve süper kupa'yı müzesine götürdüğünün hatırlatıldığı gazetede, Galatasaray'ın Arda Turan'dan sonra yıldız futbolcu yetiştiremediği değerlendirmesi yapıldı.

Şu ana kadar 127 maçta forma giyen ve 73 gol atan 16 yaşındaki İbrahim'in 10 numara pozisyonunda görev yaptığı bilgisini paylaşan gazete, genç futbolcuyla çok sayıda Avrupa kulübünün ilgilendiğine dikkati çekti.


HAGİ'NİN OĞLU DA LİSTEDE

Galatasaray'da hem futbolculuk hem de teknik direktörlük yapan Gheorghe Hagi'nin, 16 yaşındaki oğlu Ianis Hagi de listede kendisine yer buldu.

Gheorghe Hagi'nin 2009 yılında kurduğu Viitorul Constanta takımında forma giyen Ianis Hagi, ağustos ayında oynanan ve 2-1 kazandıkları Universitatea Craiova maçının ikinci yarısında kaptanlık pazubandını takmış ve ülke tarihinin kaptan olan en genç ismi olarak tarihe geçmişti.

Yorum Gönder