FLAŞ HABER

Dilmen: Galatasaray şampiyonluğu haketti

25 Mayıs 2015 Pazartesi 23:00

Dilmen: Galatasaray şampiyonluğu haketti.. Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın şampiyonluğunu yorumladı... Rıdvan Dilmen: İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'yi mağlup etmesi lazım

Dilmen: Galatasaray şampiyonluğu haketti
Rıdvan Dilmen, NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programında Fenerbahçe'nin Başakşehir deplasmanında oynadığı maçı ve Galatasaray'ın şampiyonluğu ve 4. yıldızını yorumladı.

"Mancini ve Prandelli'den kurtularak Hamza hocayı getirdiler hepsini kutluyorum. Hak ettikleri bir sezon yaşadılar ciddi problemlere rağmen 2 hoca 2 başkn değiştirmeleri rağmen ekonomik sıkıntılara ve Devler Ligi'nde çok kötü olmalarına rağmen hergün seyircisini arttırarak son 6 haftada gol yememeleri ve yıldızlarıyla sonuca gitti..

Galatasaray gibi kulüpler yerden kalkmasını bilirler bugün Fenerbahçe'nin ruh gibi oynayan oyuncular 4 futbolcu o anlık reaksiyonla oyundan atıldı bi atak yapmak istediler. Galatasaray buna kenetlendi ve hakettiler.

Ünal Aysal 4. yıldızın içine girerek futbolcularla fotoğraf çekilmişti. Bir kulüp ileriye doğru giderken diğer iki kulüp geriye doğru gitti. İkinciye 5, üçüncüye 10 puan fark atan bir Galatasaray'dan başlıyoruz.

Umarız bu kez Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diliyoruz. 4. yıldızı takmanın motivasyonu, Şampiyonlar Ligi bir prestijdir.

Sokaka kedisi ev kedisi hikayesi vardır. Galatasaray rızkını aradı uçtu kanatlandı, aradı rızkını hep aradı. Fenerbahçe birden bire ev kedisine dönüştü. Lokmayı hep ağzına istedi.

18 maç neden içerde oynuyorsun, neden daha fazla para kazanıyorsun. Bunlar sorun olabilir yani...
 
Veli, Sarıyerli oyuncuyu oyunda tutmuştu kupa maçında. Mossora'da attırdı Mehmet Topuz'u... Yaptığı doğru değil ama sarı kart olabilirdi. Webo'nun attığı goller değil son dakikada attığı tekme kalacak akıllarda..

Ben izlediğim kadarıyla öyle bir vuruş yok ben bir sporcuyu affetmem benim için bitti. Webo yani... Böyle oyuncu giremez birbirine...

Yorum Gönder