FLAŞ HABER

'Derbide telafi edeceğiz'

21 Eylül 2015 Pazartesi 23:00

Beşiktaş'ta Olcay Şahan ile Andreas Beck, Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulundu.

'Derbide telafi edeceğiz'
 Maçı değerlendiren Beck, Oldukça zor bir maçtı. İki farklı yarıda iki farklı oyun oynadık. İkinci yarıda çok büyük baskı kurduk ama galibiyet golünü bulamadık. Çok zor bir haftayı geride bıraktık. Şimdi çok iyi bir şekilde dinlenmek zorundayız. Önümüzde çok önemli bir Fenerbahçe maçı var." dedi.
 
Açıklamalarına devam eden Alman futbolcu, "Deplasmanda en önemlisi şu noktada dirençli bir takıma karşı oynuyorsanız kaybetmemeniz de önemli olabilir. Biraz yorgun olmamıza rağmen rakip üzerinde baskı kurduk. Fenerbahçe maçı gerçekten zorlu olacak. Seyircilerimizden o maçta büyük bir destek bekliyoruz." diye konuştu:
 
OLCAY: DERBİDE TELAFİ EDECEĞİZ
 
Olcay Şahan ise, "Maça maalesef iyi başlayamadık. Sonra kendi kalemizde golü gördük. İlk yarı neredeyse pozisyona girmedik. İkinci yarıda oyuncu değişiklikleri etkili oldu. Baskılı oynadık. Galibiyeti elimizden kaçırdık." dedi.
 
Gökhan Töre'nin futboolunu tebrik eden Olcay, "Gelecek hafta önümüzde çok önemli bir maç var. Fenerbahçe maçında taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz." diyerek sözlerine son verdi.

Yorum Gönder