FLAŞ HABER

Demba'dan Mourinho'ya sitem!

02 Eylül 2014 Salı 00:04

Beşiktaş'In yıldız golcüsü, eski hocası Jose Mourinho'yu fena eleştirdi

Demba'dan Mourinho'ya sitem!
 Beşiktaş'ın Chelsea'den transfer ettiği Demba Ba, siyah beyazlı ekipteki kariyerine gollerle başladıktan hemen sonra eski hocası Mourinho'yu eleştirdi.
 
Daily Mail'e konuşan Ba, "Büyük yıldızlarla dolu bir takımda olduğunuzda bazen isimler istatisiklerin önüne geçiyor ve Chelsea'de başıma bu geldi. Newcastle'dan Chelsea'ye transfer olduğum için mutluyum. Bu bir başarıydı ve orada bir sürü arkadaşım var.  Hazard ve Ivanovic en yakın arkadaşlarım arasındalar. Umarım ligi kazanırlar." dedi.
 
BENİ ARSENAL'E SATMADI
 
Bir önceki sezon Arsenal'in kendisini istediğini de sözlerine ekleyen Senegalli golcü, "Jose beni o sezon vermek istemedi. En büyük rakiplerinden birine goller atabilecek birini hele ki Mesut Özil'i de transfer etmişken vermeye içi gitmedi. Bu konuda bana dürüstçe konuştu. Netice olarak uzun süre gündemde olsa da Arsenal'e transferim gerçekleşmedi.
 
TÜRKİYE'YE GİTMEK KOLAY BİR SEÇİMDİ
 
Son olarak Beşiktaşlı taraftarlara değinen Demba Ba, "Buraya gelmek zor olmadı. Taraftarlar bana çok yoğun sevgi ve ilgi gösterdiler. Haftalarca süren bu ilginin ardından karar vermek çok kolay oldu." dedi.
 
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder