FLAŞ HABER

Demba Ba ve Sosa sevindirdi

16 Eylül 2014 Salı 23:18

Siyah-beyazlılarda sakatlıkları geçen iki futbolcu, Asteras maçının ilk antrenmanında takımla çalıştı.

Demba Ba ve Sosa sevindirdi
 Spor Toto Süper Lig'de haftayı Çaykur Rizespor beraberliği ile kapatan Beşiktaş'ta gözler, UEFAAvrupa Ligi'nde oynanacak  Asteras maçına çevrilirken, Demba Ba ve Jose Ernesto Sosa'nunsağlık durumlarının  iyiye gittiği bildirildi. 
 
Sakatlıkları nedeniyle Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyen iki  futbolcu, Asteras karşılaşmasının ilk antrenmanında takımla çalıştı.  Siyah-beyazlılarda, Sosa ve Demba Ba'nın dönüşleri sevindirirken, Ersan Adem  Gülüm ve Cenk Tosun'un sakatlıkları endişeye neden oldu. 
 
Çaykur Rizespor maçında sakatlanarak yerini Sivok'a bırakan Ersan Adem  Gülüm'ün sol addiktor kasında birinci derece yırtık tespit edildiği ve oyuncunun  tedavisine başlandığı açıklandı. Dünkü maçta sakatlanan Cenk Tosun'un da sağ omuz  bağında yırtık meydana geldiği duyuruldu. 
 
Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir  Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda kondisyon ve taktik  ağırlıklı çalışma yapıldı. Çaykur Rizespor maçında forma giyen oyuncular koşu  sonrası esneme hareketleri yaparak dinlenmeye çekilirken, diğer grup pas  çalışması gerçekleştirdi ve mini kale maç yaptı. Futbolcular, duran top çalışması  ve çift kale maçın ardından antrenmanı tamamladı. 
 
Çaykur Rizespor maçında üzerine düştüğü sol kalçasında ağrısı olan  Hutchinson ile sakatlığı bulunan Ersan Adem Gülüm antrenmana katılmadı. Cenk  Tosun ise yenileme çalışmasında yer aldı.
 
Siyah-beyazlı takım hazırlıklarını yarın saat 18.00'de ilk 15 dakikası  basına açık yapılacak antrenmanla tamamlayıp kampa girecek. Teknik direktör  Slaven Bilic ve İsmail Köybaşı saat 16.00'da BJK Nevzat Demir Tesisler'inde basın  mensuplarının karşısına çıkacak ve Asteras maçıyla ilgili değerlendirmelerde  bulunacak. 
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder