FLAŞ HABER

Cedrid Bakambu Bursaspor'da

02 Eylül 2014 Salı 00:08

Cedrid Bakambu, Bursaspor Kulübü toplantı salonunda düzenlenen törenle yeşil beyazlılarla 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

Cedrid Bakambu Bursaspor'da
 Bursaspor’un Fransa’nın Sochaux takımından kadrosuna dahil ettiği 23 yaşındaki forvet oyuncusu Cedrid Bakambu, Bursaspor Kulübü toplantı salonunda düzenlenen törenle yeşil beyazlılarla 4 yıllık sözleşmeye imza attı.
 
Acıbadem Hastanesi’nde sabah yapılan sağlık kontrolünün olumlu sonuçlanmasının ardından Sochaux Kulübü ile yapılan görüşmeler akşam üzeri netlik kazandı. Siyahi forvet oyuncusu saat 17.40’da Bursaspor ile sözleşme yaptı.
 
SOCHAUX’YA 1 MİLYON 800 BİN EURO
 
İmza töreninde konuşma yapan Bursaspor Gelirler ve Reklamlardan Sorumlu Asbaşkan Nihat Akınoğlu, "Cedrid Bakambu’nun bonservis bedeli olarak Sochaux Kulübü’ne 1 milyon 800 bin Euro ödeyeceğiz. Kendisi ise yıllık 800 bin Euro alacak. Biz Makambu’nun Bursaspor’a ciddi işlere imza atacağından hiç şüphem yok” dedi.
 
Bursaspor Ar-Ge Grubu Başkanı Kemal Güler, “Makambu İngiltere ve birçok Avrupa takımından teklif aldı. Bizi seçtiği için mutluyuz. Başkanımız Recep Bölükbaşı ve yönetici arkadaşlarımız 1 haftadır yoğun bir çaba harcadı. 23 yaşında çok genç bir oyuncu. Taraftarımızın özlediği hücum futbolunu oynayan yetenekli bir ismi kazandırdığımız için mutluyuz” şeklinde konuştu.
 
BAKAMBU: "İYİ Kİ BURSA’YI TERCİH ETMİŞİM
 
Bursaspor’un transferin son gününde kadrosuna dahil ettiği Bakambu, "Bursaspor’a transfer olduğum için çok mutluyum. Burada bulunduğum günden itibaren başkan ve yöneticiler bana pozitif enerji verdiler. Şu an burada olmaktan çok mutluyum. İyi ki Bursa’yı tercih etmişim. Mutluyum, hırslıyım ve maçların bir an önce başlamasını bekliyorum. Maçları kazanıp golleri atacağıma inanıyorum” dedi.
 
Bakambu konuşmasını, Türkçe "En büyük Bursaspor" diyerek bitirdi.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder