FLAŞ HABER

Casillas ve Xavi'den Arda yorumu

31 Ocak 2015 Cumartesi 00:07

İker Casillas ve Xavi Hernandez'e Arda Turan'ın ayakkabı fırlatma olayı soruldu.

Casillas ve Xavi'den Arda yorumu
 İspanya'da, Kral Kupası'nda oynanan Atletico  Madrid-Barcelona müsabakasında bir pozisyonda sinirlenerek hakemin kararına tepki  göstermek için kramponunu fırlatan Arda Turan'ın hareketi tartışılmaya devam  ediyor. 
 
Real Madrid'in kalecisi İker Casillas, katıldığı bir tanıtım  etkinliğinde gazetecilerin konuya ilişkin sorusunu yanıtladı. 
 
Aslında bu sorunun Arda Turan'a yöneltilmesi gerektiğini belirten  Casillas, "Benim söyleyebileceğim; biraz kötü hedef alıyor" diyerek esprili bir  yanıt verdi. Daha sonra Casillas, "Her türlü halde sahalarda görülmemesi gereken  bir hareket. Barcelona, daha iyi oynadığı için Atletico Madrid'i eledi" değerlendirmesinde bulundu. 
 
Barcelona'nın takım kaptanı Xavi Hernandez'e de düzenlediği basın  toplantısında, Arda Turan'ın hareketiyle ilgili soru yöneltildi. 
 
Bu hareket ve sonrasında verilen kararın kendisini şaşırttığını dile  getiren Xavi, "Açık bir direkt kırmızı kartlık bir olay ama tabii kararı ben  değil, başka kurumlar veriyor. Ceza vermek bizim işimiz değil ama bu tip  hareketlere müsaade edilemez. Bana göre açık bir kırmızı kart" diye konuştu. 
 
Öte yandan, Marca gazetesinin resmi internet sitesinde düzenlenen  "Arda'nın hareketinin ceza alması gerektiğini düşünüyor musun?" başlıklı ankete 7  bin dolayında oy verildi. Oyların yüzde 80'den fazlasında, "Şiddet içeren tüm  hareketler cezalandırılmalıdır" görüşü savunuldu. 
Anahtar Kelimeler Xaviİker Casillas

Yorum Gönder