FLAŞ HABER

Büyük Ayıp!

26 Eylül 2013 Perşembe 18:16

Eski milli olan Tanju Çolak, Fatih Terim'in bu şekilde gönderilmesinin ayıp olduğunu söyledi.

Büyük Ayıp!
 Çolak ile eski hakem ve televizyon yorumcusu Erman Toroğlu, Gebze'de bulunan Marmara Kamyon Garajı'nda kamyon şoförleri ile bir araya geldi.
Burada, Galatasaray'da Fatih Terim'le yolların ayrılmasına ilişkin görüşü sorulan Çolak, Fatih Terim'in, "imparator gibi geldiği Galatasaray'da bir eleman gibi yollandığını" savunarak, "Terim'in gönderilme kararını antrenmanda öğrenmesi büyük ayıp. Terim'e teşekkür edilerek, karar söylenseydi daha iyi olurdu" dedi.

Terim'in, Galatasaray KUlübü Başkanı Ünal Aysal'ın telefonlarına cevap vermediği yönünde iddiaların bulunduğunu anlatan Çolak, "Galatasaraylı yöneticiler 'olmadı' diyor. Eğer bunlar doğruysa, Fatih Terim'in yaptığı da yanlıştır" şeklinde konuştu.

- "Bardağı taşıran son damla"

Toroğlu ise Pazar günü bu konuyla ilgili kendisine bilgi geldiğini ve bunu televizyonda paylaşmasına karşılık, bir yalanlamanın söz konusu olmadığını belirtti.

Perşembe günü Galatasaray Başkanı Aysal'ın, Fatih Terim'i telefonla aradığını ancak Terim'e ulaşamadığını iddia eden Toroğlu, şunları söyledi:

"Ünal Aysal'ın aramasının sebebi ise antrenmana gelip Beşiktaş maçı öncesi moral vermek, futbolcularla sohbet etmek ve o maçın özel primini Fatih hocaya söylemek. İki defa cevap alamayan Aysal, Fatih Terim'e mesaj çekiyor. Mesaja da cevap gelmiyor. Bildiğiniz gibi son maçta Galatasaray, Beşiktaş'ı 2-1 yeniyor. Ünal Aysal, kendi internet sitesinde yayınladığı mesajda, 'futbolcularıma teşekkür ederim' dedi. Yani teknik heyete teşekkür etmiyor. Bu olay da bardağı taşıran son damla oldu."

Yorum Gönder